Välkommen hem till Årby Storegården 2!

Blikstorp, Hjo

Årby Storegården 2

Såld
  • 7 rum
  • 173 kvm
  • Villa

Upptäck det vackra lantlivet på Årby Storegården 2!

Nu erbjuds du detta vackra trähus i lantlig miljö. Fantastiskt beläget gränsande till ån Tidan med eget fiskevatten längs tomtgräns och möjlighet till egen båtplats.

Välkommen till detta charmiga trähus längs ån Tidan, beläget i en lantlig och naturskön miljö i Blikstorp, Hjo. Med en underbart fin trädgård och en fin grusad entré fram till huset välkomnas du till denna fantastiska fastighet. När du kliver in genom de fina dubbeldörrarna får du en ljus och varm känsla. Den härliga planlösningen erbjuder gott om utrymme för både egna matsalsarrangemang och avskilt vardagsliv. Med fyra sovrum, ett allrum och ett badrum på övervåningen finns det gott om plats för hela familjen att trivas. Här finns även utgång till husets balkong som inbjuder till härliga stunder under de varmare dagarna på året. Det välplanerade köket är utrustat med allt du kan tänkas behöva för att tillreda middagar att servera i matsalen eller baka sommarens härliga eftermiddagsfika, som du sedan kan avnjuta i den fantastiska trädgårdsmiljön, med utsikt mot ån Tidan som är din närmsta granne. Tomten har stora gräsytor där du kan skapa både uteplatser och gröna oaser samtidigt som det finns rum för bus & lek.

Med en total boyta på 173 kvm och en tomtarea på 1553 kvm finns det gott om plats att njuta av både inne- och utelivet.

Så varför inte slå till och skapa ditt eget drömvardagsliv & semesterparadis i ett? Här kan du njuta av eget fiskevatten, båtliv och naturens underbara skönhet.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse ditt ansvarig mäklare Andreas!

Mer om mäklarna