Hjärup, Hjärup

Nils väg 16

Såld
  • 5 rum
  • 165 + 99 kvm
  • Villa

Gediget stenhus på rofylld återvändsgata i hjärtat av Hjärup!

Nu ges möjligheten att bo på en oerhört eftertraktad adress i Hjärup. Vid slutet av Nils Väg är där detta gedigna stenhus är beläget alldeles intill skolor, lekplatser, idrottsanläggningar, Hjärupsparken och Hjärups tågstation. Unik byggmästarvilla i ren betong uppförd 1969. Huset vilar på en friköpt hörntomt där utemiljön orienterar sig mot öster, söder och väster vilket säkrar soltillgången från tidig morgon till sen kväll. Dessutom perfekt för barnfamiljen med grönområden som den barnvänliga Nils Väg mynnar ut till och flertalet skolor på kort gångavstånd. På den 736 m² finns även biluppställningsplatser i och framför det egna garaget samt på gästparkeringen alldeles intill.

I den trivsamma interiören som mäter 165 m² erbjuds mängder av yta för vila, matlagning och arbete. På entréplan finns kök, tre sovrum och badrum. Fönsterdörr i vardagsrummet och köket leder direkt ut till den härliga utemiljön vilket skapar en fin kontakt med trädgården. Till trädgården finns ett praktiskt förråd med plats för trädgårdsredskap och mer därtill i garaget. Inne i huset igen och vi är nu i den svängda trappan som leder upp till ovanvåningen. Här finns i dagsläget ett stort isolerat rum som väntar på inredning. Centralt i rummet finns en imponerande och värmande täljstenskamin. I rymliga källaren finns det en väl tilltagen takhöjd, arbetsrum, verkstad, systuga, två förrådsrum, bastu med toalett och en enklare dusch, tvättstuga samt en källaringång via garaget.

Passa på och säkra ett kvalitetsboende nära Lund och Malmö med fina tågförbindelser, bil- och busskommunikationer, bra skolor och service.

Välkommen på visning!

Mer om mäklarna