Hjärup, Hjärup

Trädgårdsmästaren 1

REDO™
  • 147 kvm
  • Parhus
Högstbjudande 4 495 000 kr

Välkommen till Trädgårdsmästaren 1, Hjärup!

Steg in i detta charmiga hus med en trädgård som är en äkta pärla för trädgårdsentusiaster. Beläget i det eftertraktade Hjärup-området, detta hem har en idealiskt söder- och norrläge som ger optimalt ljus och växtförhållanden för din trädgård. Med en listningspris på 4 495 000 kr är detta huset där dina trädgårdsdrömmar blir verklighet.

Detta hus är perfekt för den som älskar att skapa sin egen gröna oas. Den generösa trädgården erbjuder gott om utrymme för kreativitet och avkoppling. Oavsett om du föredrar blomsterprakt, grönsaksodlingar eller en avslappnad uteplats, kommer den söder- och norrläge trädgården att ge dig den perfekta platsen att njuta av alla årstider.
Den rymliga källaren på över 80 kvadratmeter erbjuder möjligheter för renovering eller förvaring och ger extra utrymme för dina projekt och behov.
Men låt oss inte glömma de fantastiska detaljerna som redan finns här! Med 4 rymliga sovrum och 3 badrum finns det gott om plats för hela familjen och gäster. Det separata bastuområdet erbjuder en plats att koppla av och njuta av lugnet efter en lång dag.

Dessutom, med ett garage och två uppfarter, erbjuder detta hem både bekvämlighet och praktisk parkering. Det är perfekt för den bilälskaren som uppskattar bekvämlighet och tillgänglighet.

Denna fastighet sträcker sig över tre plan och erbjuder gott om utrymme för hela familjen. Även om det är ett renoveringsobjekt, är potentialen enorm. Med kreativt tänkande och lite kärlek kan detta hem förvandlas till din drömlya.

Missa inte chansen att äga detta fantastiska hus i Hjärup. Kontakta oss idag för att boka en visning och låt oss hjälpa dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar och skapa det perfekta hemmet för dig och din familj.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Hjärup, Hjärup

Trädgårdsmästaren 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.