Hedemora, Hedemora

Norrbygatan 17

Såld
  • 5 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Charmigt och stort tvåplanshus på hörntomt med stort garage!

Välkommen till detta stora tvåplanshus! I denna bostad behöver du inte anstränga dig för att få till den där hemtrevliga känslan. Den finns där från början.

Nu har du chansen att flytta in i ett hem som har något för de allra flesta. Detta hemtrevliga tvåplanshus rymmer fem rum och två kök att göra sig hemmastadd i. Här får du ett stort boende med sällsynt charm och till det ett garage om hela 84 kvm!

Det första som möter dig i huset är den gedigna stentrappan som knyter samman huset två lägenheter. Huset har tidigare nyttjats som generationsboende men går utmärkt att nyttja som ett boende för den större familjen eller varför inte hyra ut en våning!
Vidare finns ett lite äldre och ljust kök på entréplan med bra förvaringsmöjligheter, fönster mot tomten, vita skåpluckor och plats för matbord och stolar. Köket på övervåningen är ett charmigt 50-talskök med ljusblåa luckor, vackra beslag, skjutluckor, teakhandtag och plats för mindre bord. Huset har fyra rymliga sovrum, två badrum och ett härligt vardagsrum med stora sällskapsytor, mycket dagsljus, öppen spis, generös takhöjd och gott om plats för soffa och matgrupp. Det ena badrummet är trevligt med toalett, dusch, kommod, badrumsskåp och golvvärme. Det andra med badkar och plastmatta/våtrumstapet. Huset har gott om förvaring både via de fyra stora kattvindarna på övervåning samt genom de många platsbyggda garderoberna. Här finner du även en stor källare med gott om förvaringsutrymmen och även garage och en matkällare.

Den lättskötta och trevliga hörntomten som hör till huset har fruktträd, hallonhäck, stora gräsytor och soligt sydvästläge. Här finns även ett stort varmbonat garage om hela 84 kvm med eluttag, vattenkran, plats för både bil, husvagn och båt. Detta garage går utmärkt att använda som verkstad eller varför inte för uthyrning. Här finns även en takbeklädd och trevlig altan med trätrall och plats för ett mindre bord.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Högåsas hjärta. Närhet till både stadsberget och brunnsjöberget där det finns fina elljuspår och längdskidspår. Det finns även två stycken badplatser i närheten, gångavstånd till Munkbosjön och cykelavstånd till Matsbosjön. Även Brunnsjön finns en kort promenad från bostaden. Dessutom har man Centrala Hedemora en bit bort från bostaden. Närhet till idrottsplats, förskola, skola och järnvägsstation.
Varmt välkommen till Norrbygatan!
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Mer om mäklarna