Hässelby, Hässelby

Grantoppsgränd 5

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 148 kvm
  • Kedjehus
Utgångspris 4 695 000 kr

Hjärtligt välkomna till Grantoppsgränd 5!

Låt oss få presentera denna underbara enplansvilla om 143 kvm fördelat på fem rum i idylliska Hässelby Norra Villastad! Här bor familjen i ett lugnt och avskilt läge i ett område med förskolor, skolor och grönområden runt knuten. Bostaden är smakfullt renoverad med ljusa väggar och lister och parkett på golven. Välkomna att stiga på!

Vi välkomnas genom den mysiga farstukvisten och in i entréhallen som innehar ordentligt utrymme för hela familjens ytterkläder och skor. Här finns det gott om plats för hatt- och skohylla och även hallmöbel om så önskas. Intill entréhallen finns även en strategiskt placerad klädkammare för ytterligare förvaring. Vardagsrummet, som naturligt blir familjens samlingsplats, har ett fint ljusflöde genom flera fönsterpartier och utgång till bostadens uteplats och trädgård. Möblera efter eget tycke och smak med större soffgrupp, soffbord och tv-möbel och maximera familjens myskvällar genom att elda i braskaminen. En steg ut från vardagsrummet hittar vi bostadens uteplats med trädäck som har plats för loungemöbler och matbord som omges av en lummig trädgård. Här inbjuds det till mingel och grillfester med familj och vänner samtidigt som barnen leker och spelar fotboll i den härliga trädgården. Det här är en plats där man vill umgås!

Vidare har vi bostadens hjärta - köket som är modernt inrett med svarta skåpluckor och lådor och vitt kakel ovanför arbetsbänk i trä. Här har inget lämnats åt slumpen. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikro, diskmaskin och kyl/frys. Matbord för 6-8 personer får med enkelhet plats intill fönsterparti som ger en härlig känsla för hela köket. Bostadens tre sovrum är alla rymliga och har en harmonisk känsla vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Master bedroom, som är beläget innanför vardagsrummet, har plats för dubbelsäng och sängbord. De två mindre sovrummen, som enkelt kan göras om till gästrum eller varför inte ett hemmakontor, har plats för säng och sängbord samt byråmöbel.

Tillsist har vi de två badrummen som är en klass för sig. En gäst-WC som är stilfullt inrett med svart klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna samt vit mosaik bakom tvättställ och spegel. WC, tvättställ med komod, spegelskåp. Det större badrummet är också stilfullt inrett med svart/vit klinkers på golv och väggarna pryds av liggande kakelplattor i svart. Intill gäst-WC hittar vi tvättrummet som innehar tvättmaskin och torktumlare och plats för torkanordning för kläder. Ett optimalt boende för familjen som vill ha närhet till allt men ändå bo i ett område nära natur och skog.

Ta tillfället i akt och förvärva detta optimala hus med ett perfekt läge - Välkomna hem!

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med flertalet lekplatser och grönområden som ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, bike-park samt viss djurhållning. På cykelavstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg. I området finns också flertalet skolor och förskolor, bl.a. Backluraskolan (F-6), Trollbodaskolan (F-9), Smedshagsskolan (F-9) samt populära förskolan Gulsippan som endast ligger på ca 4 min promenadavstånd m.fl.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för frågor om bostaden och området
Rambod Panjaki, 0766-40 50 01

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby, Hässelby

Grantoppsgränd 5

  • Planlösning
    Planlösning
  • Johannelundstoppen
    Johannelundstoppen
  • Hesselby Slott
    Hesselby Slott
  • Strandliden
    Strandliden
  • Strandliden
    Strandliden
  • Lövsta båtsällskap
    Lövsta båtsällskap
  • Riddersvik
    Riddersvik
  • Lövsta båtsällskap
    Lövsta båtsällskap
  • Riddersviks Bryggan
    Riddersviks Bryggan
  • Hässelby Golfbana
    Hässelby Golfbana
  • Strandliden
    Strandliden
  • Riddersviks Bryggan
    Riddersviks Bryggan
  • Johannelundstoppen
    Johannelundstoppen
  • Strandliden
    Strandliden
  • Riddersvik
    Riddersvik
  • Lönnlövets Blommor
    Lönnlövets Blommor

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 5 300 000 kr
  • 5 300 000 kr Budgivare 1 2021-02-04 16:19