Hässelby, Hässelby

Tibastvägen 23

Såld
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Villa

Accepterat pris! Det är med stolhet jag presenterar denna välplanerade och mycket fina villa om 124 kvm (biarea om 11 kvm) fördelat på två plan med fem rum och kök i idylliska Hässelby Södra Villastad! Det här huset tar en verkligen med storm med stora sociala ytor som mittpunkt. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i flera väderstreck och lägg dessutom till den lummiga trädgården med plats för barnens lek och vuxnas grillkvällar - här kan ni njuta av solen morgon och kväll. Här finns verkligen utrymme för familjen att sätta guldkant i vardagen - välkomna att stiga på!

Vi kliver in genom entrédörren och möts direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Entréhallen erbjuder gott om plats för hatt- och skohylla samt övrig trivselmöbel om så önskas. Direkt till höger från hallen hittar vi bostadens hemtrevliga och rymliga kök. Här finns allt som efterfrågas och gott om plats för stora och små att tillaga middagarna. Från köket nås även den lummiga trädgården. Vidare på våningsplanet hittar vi tre sovrum i fil med varandra. Samtliga sovrum är rymliga och harmoniska med utsikt över trädgården och lummig grönska.

En trappa ner hittar vi det härliga vardagsrummet som rymmer hela familjen till fredagsmyset - möblera med soffgrupp, tillhörande soffbord och mediamöbel. Även från vardagsrummet nås trädgården. Bostadens fjärde sovrum finns på nedre plan och rymmer dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Vi har också en klädkammare på våningsplanet för ypperliga förvaringsmöjligheter. På båda våningsplanen finns även ett helkaklat badrum, det ena med badkar och det andra med duschhörna.

Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad på ca 12 min ner till Hässelby strandbad för ett morgondopp. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor i Mälaren. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur samt nära kommunikationer med tunnelbana och buss.

För frågor om bostaden och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Mer om mäklarna