Hässelby Villastad, Hässelby

Grantoppsgränd 37

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 113 kvm
  • Kedjehus
Utgångspris 5 500 000 kr

Varmt välkomna till Grantoppsgränd 37!

Med ett fantastiskt läge i barnvänliga och populära Hässelby Norra Villastad presenterar jag nu stolt denna familjevilla i toppskick om 125 kvm. Önskar ni att flytta in i ett exklusivt nyrenoverat hem där varje kvadratmeter har ett syfte? Då har jag rätt bostad för er! Välkomna att uppleva denna bostad som präglas av luxuösa materialval och smarta lösningar - här är det bara att flytta och börja trivas. Lägg dessutom till den härliga och lummiga trädgården med grönskande träd och buskar. Fina stenplattor omsluter huset på framsidan och som fortsätter runt huset till baksidan med en mysig uteplats. Här erbjuds ett tillfälle för er familj att sätta guldkant på vardagen!

Vi kliver in den generösa och välkomnande entréhallen och sätter fötterna på stilren klinkers. Här finns gott om plats för hatt- och skohylla samt ytterligare förvaring i platsbyggd garderober med spegelskjutdörrar. Direkt till höger hittar vi bostadens exklusiva kök som stoltserar med sina stilrena skåpluckor och lådfronter i stilrent vit kulör. Optimala arbetsytor på arbetsbänk samt stor och social köksö med förvaringsmöjligheter. Köket är fint sammansvetsat med vardagsrummet som badar i härligt solljus från stora fönsterpartier och utgång till trädgård som med bland annat erbjuder bubbelpool. Här finns det gott om svängrum för vuxnas trevliga middagar och barnens härliga lekar.

Intill entréhallen, till vänster, hittar vi bostadens magnifika badrum med spektakulär hotellkänsla - här kommer familjen vilja spendera många timmar. Mitt emot har vi en gäst-wc i samma karaktär som det stora badrummet. Vidare in i bostaden hittar vi familjens privata avdelning med tre ordentliga sovrum samt mindre tv/mys-hörna. Master bedroom är harmoniskt med plats för den stora dubbelsängen och tillhörande sängbord. Ypperliga förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober med spegelskjutdörrar. De övriga två sovrummen lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett hemmakontor. Möjligheterna är oändliga att låta fantasin flöda och skapa er familjs nästa drömboende.

Hässelby Norra Villastad är ett barnvänligt område med flertalet lekplatser och grönområden som ligger utspridda i området, t.ex. Gulsippans Parklek som har inhägnad småbarnsdel, klätterborg, gungor, utegym samt viss djurhållning. På cykelavstånd ligger Mälaren med flertalet badplatser - stränderna är naturliga samlingsplatser för stora och små under sommarens soliga dagar. Möjlighet finns även att hyra båtplats i Kanaan eller Hässelby. Utefter vattenlinjen finns vackra vägar för promenader, jogging eller cykelturer. För den golfintresserade ligger närmaste driving-range vid Lövsta Golfklubb (9-hålsbana) och Viksjö Golfklubb (18-hålsbana). Vintertid är det mycket populärt med långfärdsskridskoturer på Lambarfjärden och runt Viksjö Golfbana anläggs vintertid ett mycket bra längdskidspår. Ridhus finns i Vällingby och Jakobsberg. I området finns också flertalet skolor och förskolor, bl.a. Backluraskolan (F-6), Trollbodaskolan (F-9), Smedshagsskolan (F-9) samt populära förskolan Gulsippan som endast ligger på ca 4 min promenadavstånd m.fl.

Har ni frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Villastad, Hässelby

Grantoppsgränd 37

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.