Hässelby Villastad, Hässelby

Rödklövervägen 20

Såld
  • 4 rum
  • 107 + 12 kvm
  • Villa

Varmt välkomna till Rödklövervägen 20!

Drömmer familjen om att bo i ett barnvänligt radhuskvartér med närhet till lekparker, förskolor och skolor samt härliga naturområden? Då har jag rätt bostad för er! Nu finns äntligen detta fantastiska parhus i populära och familjära Hässelby villastad till salu. Parhuset präglas av sociala ytor med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med solljus - här finns verkligen utrymme att låta fantasin flöda för att skapa er familjs nästa drömboende. Välkomna att stiga på!

Vi välkomnas in via den mysiga farstukvisten och öppnar dörren och möts direkt av det härliga ljuset som genomsyrar hela bostaden. Till vänster har vi bostadens kök och matplats som är i en delvis öppen planlösning med vardagsrummet. Från vardagsrummet nås den mysiga uteplatsen med trädäck och en liten trädgård - här finns utrymme för både vuxna och barnens lekar. Innanför vardagsrummet har vi ett av bostadens tre sovrum.

Från entréhallen till höger hittar vi, i fil med varandra, två badrum som båda innehar dusch samt en tvättstuga med extra bra förvaringsutrymmen. Innanför tvättstugan finns ett perfekt placerat förråd som rymmer hela familjens utemöbler och cyklar. De övriga två sovrummen ligger i fil med varandra och är båda ljusa och harmoniska. I master bedroom finns en helvägg med garderober för att optimera förvaringsutrymme ännu mer.

Missa inte denna pärla till bostad - Välkomna hem!

Garage i länga. Här bor familjen i ett familjärt och attraktivt område med väldigt fina naturområden. Ni hittar både cykel - och promenadvägar, naturreservat, båtplatser, fina bad och en golfbana. Dessutom har ni en underbar närhet till Mälarens vatten. Hässelby har goda kommunikationer med både buss och tunnelbana. Det går även busslinjer till både Vällingby, Spånga och Barkarby där pendeltågstationer finns.

Har ni frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Mer om mäklarna