Hässelby Villastad Södra, Hässelby

Hässelby strandväg 10

Såld
  • 8 rum
  • 190 kvm
  • Villa

Varmt välkomna till Hässelby strandväg 10!

Med utsikt över Mälarens glittrande vatten presenterar jag nu stolt denna enastående arkitektritade och unika familjevilla belägen i populära och charmiga Hässelby Södra Villastad! Bostaden stoltserar med sina ca 197 kvm fördelat på två plan med stora fönsterpartier som släpper in riktigt med ljus och utanför hittar vi den lummiga trädgården med trädäck i bästa solläge - här är det bara för familjen att flytta in och börja trivas! De välplanerade kvadratmetrarna är fördelade på 8 rum varav 3 rymliga sovrum men det går med enkla medel att tillföra ytterligare ytterligare sovrum om så önskas. Bostaden är kontinuerligt renoverad och är i mycket gott skick. Vi tar oss en titt, välkomna att stiga på!

Vi öppnar dörren och kliver in och möts direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Entréhallen erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla där ni kan hänga av er era ytterkläder och skor samt förvaring i stor garderob. Direk till höger hittar vi ett av bostadens badrum och en intilliggande gäst-wc. Vi fortsätter in i bostad och möts av ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster som reflekteras fint mot de ljust målade väggarna. Sällskapsrummet andas socialt och härligt umgänge med familj och vänner och tar ni några steg ut så hamnar ni på det mysiga trädäcken i trädgården som har gott om plats för både matbord och lounge-möbler. Vidare på våningsplanet hittar vi två rymliga och harmoniska sovrum samt tvättstuga med allt som efterfrågas och ett hobbyrum som kan inredas till ett hemmagym.

Via den unika trappan tar vi oss upp till övre plan - här finns det gott om svängrum för familjens fredagsmys som för lördagens festligheter med vännerna. Det väl tilltagna köket är stilsäkert och erbjuder allt att som önskas med induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, diskmaskin samt kyl och frys. Lägg dessutom till den sociala köksön med bra förvaringsmöjligheter. Från köket når ni den magnifika balkongen med slående utsikt över trädtoppar och Mälaren. Tillaga en god trerättersmiddag i köket och duka upp matsalsbordet med det finaste porslinet och njut av vännernas närvaro och den goda maten - här kommer ni vilja spendera mycket tid tillsammans!

Vidare på våningsplanet hittar vi bostadens andra helkaklade och rymliga badrum med riktig hotellkänsla - varför inte avsluta dagen med en stilla stund i bastun? Nästa rum vi hamnar i är master bedroom som är harmoniskt och erbjuder gott om plats för den stora familjesängen med tillhörande sängbord. Här finns även plats för övriga sovrumsmöbler om så önskas. Rakt över från master bedroom har finns något som många bara drömmer om - en egen walk-in closet som rymmer allt och lite till. Missa inte chansen att förvärva detta underbara hem som kan bli ert! Välkomna hem!

Stort och rymligt garage intill huset. Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad ner till Allmänna badet för ett morgondopp. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor i Mälaren. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Mer om mäklarna