Hässelby Villastad Södra, Hässelby

Hässelby strandväg 8

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 175 kvm
  • Villa

Med utsikt över Mälarens glittrande vatten presenterar jag nu stolt denna unika familjevilla belägen i populära och charmiga Hässelby Södra Villastad! Bostaden stoltserar med sina ca 175 kvm (biarea 15 kvm) fördelat på två plan med stora fönsterpartier som släpper in riktigt med ljus och utanför hittar vi den lummiga trädgården i bästa solläge - här finns tillfälle för er familj att sätta guldkant på vardagen! De välplanerade kvadratmetrarna är fördelade på 6 rum varav 4 rymliga sovrum men det går med enkla medel att tillföra ytterligare ytterligare sovrum om så önskas. Vi tar oss en titt, välkomna att stiga på!

Vi välkomnas in i den ljusa rymliga entréhallen och här möts vi direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. På entréplan hittar vi ett av bostadens fyra sovrum, en perfekt placerad gäst-wc intill entréhallen samt en stor matsal för de stora middagarna med familj och vänner. Det hemtrevliga köket erbjuder allt som efterfrågas och har vita skåpluckor och lådfronter. Bostadens vardagsrum badar i härligt ljusinflöde från stora fönsterpartier och utgång till uteplats och den lummiga trädgården.

En trappa upp har vi bostadens övriga tre sovrum som alla är rymliga, ljusa och harmoniska. Master bedroom har även utgång till balkong med fantastisk utsikt över Mälaren och trädtopparna. Vidare på våningsplanet hittar vi ett helkaklat badrum med härlig hotellkänsla - här finns gott om plats för hela familjens morgon- och kvällsrutin. Perfekta förvaringsutrymmen i garderober i master bedroom samt längs med hall mellan rummen.

Stort och rymligt garage intill huset. Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Bostaden ligger på kort avstånd från det besjungna Hässelby Strandbad och flera närbelägna bad som man når med promenader längs med Mälaren. Kanaanbadet med kafé och minigolfbana. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor i Mälaren. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Villastad Södra, Hässelby

Hässelby strandväg 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.