Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Åbroddsvägen 31

Såld
  • 7 rum
  • 116 kvm
  • Villa

Varmt välkomna till Åbroddsvägen 31!

Nu finns chansen att förvärva denna ytterst väldisponerade och barnvänliga familjevilla om 116 kvm (biarea 50 kvm) placerat på hörntomt i populära Hässelby Södra Villastad. Här erbjuds ett bekvämt boende för familjen med bra material- som interiörsval. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i samtliga väderstreck och lägg dessutom till det fantastiska uterummet och trädgården med pool på baksidan som erbjuder fest för de vuxna och lek för barnen. Bostaden präglas av ljusa väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Välkomna hem!

Vi välkomnas genom den mysiga farstukvisten och in i den ljusa entréhallen som innehar utrymme för hela familjens ytterkläder och skor. Här finns det gott om plats för hatt- och skohylla och även hallmöbel om så önskas. Intill hallen hittar vi en perfekt placerad gäst-wc. Direkt till höger hittar vi bostadens hemtrevliga och rymliga kök. Här finns det gott om plats för både barn och vuxna att samsas om matlagningen. Några steg in hamnar vi i bostadens hjärta - vardagsrummet och matsalsdelen som är fint sammansvetsat med varandra. Här finns utgång till uterum, trädgård med pool samt all lummig grönska. Maximera mysfaktorn med öppna spisen i vardagsrummet.

En trappa upp hittar vi familjens privata avdelning med tre ordenliga sovrum med extra bra förvaring med intilliggande klädkammare. Master bedroom är rymligt och harmoniskt med plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Här finns även en öppen spis för att maximera mysfaktorn. De andra två sovrummen är perfekta som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Från det ena sovrummet finns utgång till balkong med utsikt över villastaden. Vidare på våningsplanet finns ett badrum som rymmer hela familjens morgon- och kvällsrutin.

Vi tar oss en titt på källarplan - här finns det gott om plats att låta fantasin flöda och skapa er familjs nästa drömboende. Källarplan erbjuder en rymlig bastu med intilliggande dusch och wc. Här finns också ett inrett sovrum, kontor samt gymhörna. Här finns även möjlighet att skapa ett hemmakontor med egen ingång. Utanför huset finns ett förråd som rymmer trädgårdsverktygen och barnens cyklar.

Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Åkermyntans centrum finns runt hörnet med all tänkbar service. Optimala kommunikationer med busshållsplats ett par meter från huset. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Här finns också närhet till mataffärer, apotek, cafe, vårdcentral och övrig service. Sommartid kan ni ta en kort promenad ner till Allmänna badet för ett morgondopp. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

Har ni frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Mer om mäklarna