Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Hässelby strandväg 35

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 169 + 2 kvm
  • Villa
Utgångspris 8 495 000 kr

Med ett insynsskyddat läge på attraktiv adress i Hässelby Södra Villastad presenterar jag nu stolt denna familjevilla om 171 kvm (2 kvm biarea). Huset stoltserar med sin öppna planlösning som bjuder in till samvaro med familj och vänner. Här möts moderna och exklusiva materialval med den harmoniska hemmakänslan - här är det bara för familjen att flytta in och sätta guldkant på vardagen. Den fantastiska lummiga trädgården erbjuder gräsmatta på tre sidor av huset och dessutom tre olika uteplatser - här ryms både vuxnas grillmiddagar som barnens lek och stoj. Välkomna hem!

Vi öppnar dörren och möts av den omfamnade hematmosfären i den rymliga entrèhallen. Här finns det gott om plats för förvaring samt upphängningsmöjligheter. Det härliga ljuset möter oss när vi fortsätter in i bostaden där vi hittar kök, matplats samt vardagsrumsdel fint sammansvetsat med varandra. Här finns möjlighet till flera olika möblemang och umgänge i både vardagen som helgen. Det moderna köket har allt som efterfrågas och är ljust med en social köksö i mitten där även spishällen är placerad. Från köket nås, genom hajom-dörr, en av uteplatserna med utsikt över barnens lekar. Vidare på våningsplanet hittar vi ett av bostadens fem sovrum som lämpar sig utmärkt som gästrum eller varför inte ett hemmakontor.

På den fina trappan tar vi oss upp till övervåningen där familjen har sin privata avdelning. Här finns fyra helt insynsskyddade sovrum som alla erbjuder gott om plats för både säng och övrig trivselmöbel. Master bedroom är harmoniskt och rymmer den stora dubbelsängen och här finns även utgång till bostadens enastående balkong med utsikt över den grönskande trädgården - tänk att få börja morgonen här med första koppen kaffe. Vidare på våningsplanet hittar vi ett renoverat badrum med härlig hotellkänsla samt skön golvvärme - här kommer ni vilja spendera många timmar.

Missa inte denna unika chans att flytta in här - Välkomna hem!

Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad på 2 min ner till Hässelby strandbad för ett morgondopp. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor i Mälaren. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur samt nära kommunikationer med tunnelbana och buss.

För frågor om bostaden och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Hässelby strandväg 35

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.