Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Valfrid Brodds väg 28

Besiktigad Försäkrad
  • 119 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 695 000 kr

Låt mig presentera denna exklusiva och välplanerade familjevilla om 119 kvm (biarea 48 kvm) i populära Hässelby Södra Villastad! Detta boende är något utöver det vanliga - här möts ett familjärt hem med toppmoderna och noggrant utvalda materialval som tillsammans skapar en harmonisk hemmakänsla. En fantastisk trädgård som omsluter bostaden och lägg dessutom med utsikten över Mälarens glittrande vatten. Bostaden präglas av ljust målade väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak. Stora sociala ytor som inbjuder till festmåltider med familj och vänner - det här är ett hem som måste upplevas på plats.

Vi öppnar dörren och kliver in och möts direkt av den härliga hemmakänslan som genomsyrar hela bostaden. Entréhallen erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla samt övrig trivselmöbel om så önskas. Vidare på entréplanet finns bostadens två rymliga och helkaklade badrum, det ena med både badkar och duschhörna och det andra med duschhörna. Samtliga av bostadens sovrum är samlade på entréplanet vilket gör att familjen kan ha sin egna privata avdelning.

En trappa upp hittar vi bostadens luxuösa kök som är fint sammansvetsat med vardagsrummet - här flödar ljuset in genom de stora fönsterpartierna som skapar en otrolig rymd och atmosfär. Köket har allt som efterfrågas och är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för den stora familjesoffan - här finns verkligen utrymmer för vardagskvällarna som för helgens festligheter. Från vardagsrumsdelen nås balkongen som rymmer flera olika möblemang.

Det här är en bostad som ni inte vill missa - Välkomna hem!

Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad till den allmänna bryggan som finns precis nedanför huset för ett härligt morgondopp, denna brygga används även för året runt-badare. Ett par minuters väg från huset finns det flera badplatser med fina sandstränder. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Rebel!

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Valfrid Brodds väg 28

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.