Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Friherregatan 137

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Radhus
Utgångspris 4 495 000 kr

Här presenterar jag stolt ett otroligt charmigt och familjevänligt radhus i eftertraktade Hässelby Södra Villastad. Radhuset stoltserar med sina 124 kvm (biarea 14 kvm) fördelat på två plan med stora fönsterpartier som släpper in rikligt med solljus. På baksidan hittar vi en fantastisk trädgård med trädäck - perfekt för sommarkvällar, lek och tillställningar. Detta välplanerade radhus har en trivsam öppen planlösning som är något utöver det vanliga och som passar perfekt till den större familjen eller den breda vänskapskretsen.

På den fina grusgången tar vi oss upp till entrédörren och kliver in i den generösa entréhallen som rymmer både hatt- och skohylla. På entréplanet hittar vi två av bostadens tre sovrum som alla är rymligt och helt utan insyn. Här finns även utrymme för uthyrningsdel om så önskas. Vidare på våningsplanet finns bostadens ena helkaklade badrum med skön golvvärme samt med bland annat bekvämligheter som badkar. Intill badrummet finns tvättrum med maskinpark med tvättmaskin och torktumlare.

Vi tar trappan upp till övervåningen och möts av ett härligt ljus som reflekteras fint mot de ljusa väggarna. Här är kök och vardagsrum fint sammansvetsats med varandra som bjuder in till härliga middagar med familj och vänner. Köket är modernt och exklusivt med vita släta skåpluckor och lådfronter med mörk arbetsbänk. Från köksdelen nås uteplatsen och trägården. Vardagsrummet är härligt och rymmer den stora familjesoffan, tillhörande soffbord och media-möbel. Master bedroom är rymligt och harmoniskt och finns intill vardagsrummet. Till sist har vi bostadens andra helkaklade badrum med allt som efterfrågas och skön golvvärme.

Missa inte denna pärla till bostad - Välkomna hem!

Hässelby Södra Villastad är en dröm för såväl barnfamiljer som paret med högt ställda krav. Här finns bland annat fin lekplats, nästintill bilfria vägar, närhet till natur och lummig skog samt rolig pulkabacke vintertid. Sommartid kan ni ta en kort promenad ner till Allmänna badet för ett morgondopp. Det är badrocksavstånd/ett par minuters väg till fin sandstrand med bryggor i Mälaren. Närhet till förskolor, skolor, Mälaren, bad, båtklubbar, motionsspår, natur och kommunikationer. Här finns många aktiva idrottsföreningar som Hässelby SK med friidrott, fotboll, innebandy m.m. Fina grön och strövområden finns vid Riddersvik, Tempeludden samt vid naturreservaten Lövsta-Kyrkhamn och Grimsta.

För frågor om bostaden och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Rebel!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Södra Villastad, Hässelby

Friherregatan 137

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.