Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Snårvindevägen 265

Såld
  • 6 rum
  • 117 kvm
  • Villa

Nu finns chansen att förvärva detta ytterst väldisponerade och barnvänliga radhus om 156 kvm (36 kvm biarea) placerat i populära Hässelby Norra Villastad. Här erbjuds ett familjärt och bekvämt boende där ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två olika väderstreck. Lägg dessutom till den fantastiska uteplatsen och trädgården på baksidan som erbjuder fest för de vuxna och lek för barnen. Bostaden präglas av ljusa väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Kanske är det ni som flyttar in här? Välkomna hem!

Vi välkomnas genom den mysiga farstukvisten och in i den ljusa entréhallen som innehar utrymme för hela familjens ytterkläder och skor. Här finns det gott om plats för hatt- och skohylla och även hallmöbel om så önskas. Längre in finns perfekta förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. På entréplanet hittar vi tre av bostadens fyra sovrum som ligger i fil med varandra. Alla är rymliga och det går med enkelhet att inreda något av rummen till hemmakontor eller varför inte en walk-in closet. Vidare på våningsplanet finns ett stort helkaklat badrum med bland annat badkar - här finns utrymme för hela familjens morgon- och kvällsrutin.

Vi tar trappan upp till övervåningen och hamnar bostadens hjärta - köket som är modernt inrett med skåpluckor och lådor i träslag med arbetsbänk i mörk laminat. Matbord för 4-6 personer får med enkelhet plats intill fönsterparti som ger en härlig känsla för hela köket. Från köket nås uteplats med trädäck med flera olika möbleringsmöjligheter. Intill köket hittar vi vardagsrummet som badar i härligt ljus från stora fönsterpartier. Möblera med den stora sköna soffan och tillhörande media-möbel - här kan familjen njuta av fredagslugnet. Bostadens andra badrum ligger intill köket har en skön hotellkänsla. Till sist har vi master bedroom som är harmoniskt och helt insynsskyddat. Möblera med den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel.

Huset är försett med solceller vilket medför låga elkostnader. Hässelby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Läget är optimalt för barnfamiljen med närhet till förskolor, skolor, busskommunikationer till pendeltåg och t-bana samt gångavstånd till Åkermyntans fina serviceutbud.

För frågor om bostaden, samfälligheten och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki!

Mer om mäklarna