Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Drivbänksvägen 64

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 123 kvm
  • Radhus

Varmt välkomna till Drivbänksvägen 64!

I populära Hässelby Norra Villastad presenterar jag nu detta familjära och välplanerade radhus om 90 kvm (biarea 31 kvm) fördelat på två plan. Radhuset stoltserar med sina välplanerade kvadratmetrar och stora fönsterpartier som släpper in riktigt med ljus och på baksidan hittar vi en lummig uteplats med stort trädäck. Bostaden är kontinuerligt renoverad och är i mycket gott skick med ljust målade väggar och listverk - här är det bara att flytta in och börja trivas och sätta guldkant på er familjs vardag! Vi tar oss en titt, välkomna att stiga på!

Vi välkomnas i den trevliga entréhallen som innehar avhängningsmöjligheter för hela familjens ytterkläder och skor. Här finns också platsbyggda garderober för att maximera förvaringen ännu mer. Den härliga atmosfären tar oss vidare till bostadens rymliga och luxuösa kök med vita släta skåpluckor och lådfronter. Vidare hittar vi familjens samlingsplats - vardagsrummet där vi också hittar utgången till den lummiga trädgården och bakgården. Vardagsrummet erbjuder plats för större soffgrupp, soffbord samt tv-möbel - låt fantasin flöda! På entréplanet har vi en fin gäst-wc med beige klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Vi hittar även ett praktiskt tvättrum med oändliga förvaringsmöjligheter och ordentliga arbetsytor som också innehar tvättmaskin och torktumlare.

På övre plan hittar vi familjens privata avdelning med fyra ordentliga sovrum och ett större badrum. Om det önskas går det enkelt att göra om något av sovrummen till walk-in closet eller varför inte ett hemmakontor. Samtliga sovrum har fönsterpartier som gör rummen ljusa och harmoniska och från master bedroom når ni bostadens härliga balkong. Det stora badrummet är exklusivt med marmorerad klinkers som fortsätter upp på väggarna som kakel - det här rummet präglas av skön hotellkänsla. Denna bostad måste upplevas på plats - välkomna hem!

Bostaden ligger lugnt till i Hässelby Norra Villastad med närhet till flera naturområden för promenad och löpstråk. Mälaren ligger också på bekvämt promenadavstånd och erbjuder flera alternativ till badplatser. Busshållplats finns ca 200 meter från lägenheten och här kan man hoppa på bussen mot Barkarby station och där finns också anslutande pendeltåg att ta sig in mot till exempel Stockholm C. Du kan också ta bussen mot Vällingby station och där ta tunnelbanas gröna linje vidare mot önskad destination. Skolor och Barnomsorg Grundskola: Maltesholmsskolan, F-6. Internationella Engelska Skolan, (Aprikosgatan 68-72), åk 4-9 Förskola/ barnomsorg: Flera kommunala och privata daghem finns i området, bl. a Framtidsfolket AB, på flertalet platser i området. Stadsdelsförvaltningen:Tel 08- 50804000.Här bor ni i ett mycket barnvänligt område med Backluraskolan (F-6) och flertal

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för frågor om bostaden och området Martin Panjaki, 0766-40 50 01

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Drivbänksvägen 64

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.