Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Backlöksvägen 13

REDO™ Besiktigad Försäkrad
  • 108 kvm
  • Kedjehus

Med ett oslagbart läge presenterar jag nu stolt detta ytterst välplanerade kedjeradhus om 108 kvm (biarea 24 kvm) fördelat på 4 rum o kök i toppskick i populära Hässelby Norra Villastad! Välkommen att uppleva en bostad utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva er familjs nästa drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt stora sociala ytor för familj och vänner. Genomgående ljus bostad med stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt. Lägg dessutom till uteplatser på både fram- och baksidan där ni kan utnyttja solens strålar under alla dygnets timmar! Välkommen hem!

Vi kliver in den generösa och välkomnande entréhallen och sätter fötterna på stilren grå klinkers. Här erbjuds ypperliga förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob. Ett par steg in, till höger, hittar vi en perfekt placerad gäst-wc samt det luxuösa och rymliga badrummet intill. Till vänster vid entréhallen finns ett av bostadens tre sovrum som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte ett bibliotek.

Vi fortsätter in i bostaden och hittar kök, matsal och vardagsrum som är fint sammansvetsat med varandra och inbjuder till social samvaro med familj och vänner - här strålar ljuset in genom stora fönsterpartier i två väderstreck som bidrar till den härliga och hemmakänslan. Köket andas lyx med stilrena matta mörkgrå skåpluckor och lådfronter. Lägg dessutom till vinkylen för kalla drycker den varma sommardagen. Vardagsrummet är harmoniskt med plats för återhämtning framför den mysiga braskaminen. Från vardagsrummet nås även de dubbla uteplatserna och den lummiga trädgården som erbjuder gott om plats för barnens lek och vuxnas middagar och mingel. En perfekt trädgård för den trädgårdsintresserade med intilliggande rymligt trädgårdsförråd.

Bostadens övriga två harmoniska sovrum är placerade helt utan insyn och är båda ljusa och rymliga. Master bedroom är något utöver det vanliga - här kan ni möblera med den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och verkligen skapa ert drömsovrum. Börja morgonen här med första koppen kaffe och öppna dörren till trädgården och njut av lugnet och den friska luften. Och som pricken över i:et finns här drömmen - en walk-in closet med ypperliga förvaringsmöjligheter. Bostadens sista sovrum är även det ljust och rymligt och lämpar sig utmärkt barnrum/gästrum. Här intill finns ett hemmakontor. Till sist har vi ett perfekt tvättrum med allt som efterfrågas.

Hässelby är ett mycket barnvänligt och populärt område som erbjuder närhet till vackra grönområden. Riddersvik välkomnar till trevligt valborg och midsommarfirande. Hässelbys bostadsområden består till största delen av friliggande villor och radhusområden. I området finns gym, pizzeria, närbutik, fotbollsplaner och golfbana. Lövstabadet i Hässelby finns inom cykelavstånd. Hässelbys golfbana med 18 + 9 hål är belägen på nära håll som på vintern erbjuder längdskidåkning. Flertalet förskolor och skolor finns i närområdet. Från Hässelby går flertal bussar ner till Spånga pendeltågsstation och Vällingby Centrum där man når tunnelbanenätet. Pendeltåget tar 18 min från Spånga station, där finns även direktbussar till bl.a. Kista och Sollentuna.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Hässelby Norra Villastad, Hässelby

Backlöksvägen 13

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.