Välkomna till Industrivägen 5!

Harlösa, Harlösa

Industrivägen 5

Såld
  • 5 rum
  • 122 kvm
  • Villa

Energieffektivt enplanshus med härlig trädgård i Harlösa!

Varmt välkomna till Industrivägen 5!

Nu har vi nöjet att presentera ett modernt Älvsbyhus från 2006 i ett plan som disponerar över 122 rymliga kvadratmeter. Här möts ni av ett välskött och bekymmersfritt boende med stora sociala ytor och ett härligt ljusinsläpp som flödar genom samtliga rum.
Med kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre sovrum samt badrum och gästtoalett passa detta hus utmärkt för såväl paret som barnfamiljen att växa i och skapa minnen.
Trädgården är både insynsskyddad och stor men lättskött vilket ger möjlighet för nästa ägare att skapa sin egen oas, kanske drömmer du om ett eget trädgårdsland eller orangeri, möjligheterna är oändliga! Intill huset finns även en stenlagd uteplats som nås från både vardagsrummet och det stora sovrummet där sena grillkvällar kan avnjutas med familj och vänner medan barnen möts i en fotbollsmatch på gräsmattan.
Dessutom är villan utrustad med både solceller och elbilsladdare vilket inte bara minskar din miljöpåverkan utan även ger stora ekonomiska fördelar genom sänkta energikostnader. Solcellsanläggningen består av 34 paneler på totalt 15.45 kWp vilket producerar ca 15 000kWh per år.
I Harlösa bor ni i en lugn by med närhet till naturen, skola (F-6), matbutik och pizzeria. Med bil når ni E22an med endast 15 minuters körning där bussen tar er till både Lund, Malmö och Kristianstad.

Missa inte visning!

Mer om mäklarna