Hamrångefjärden, Hamrångefjärden

Hamrångevägen 245

Såld
  • 4 rum
  • 108 + 30 kvm
  • Villa

charmig villa i naturskönt område med utsikt över Hamrångefjärden

Varmt välkommen till denna charmiga villa med utsikt över Hamrångefjärden!

Huset har en trevlig planlösning som erbjuder en välkomnande hall med fina dubbeldörrar in till den inre hallen, vardagsrum med öppen spis för både värme och mysfaktor. Vidare finns en gästtoalett, ett matrum med kakelugn och ett kök med vedspis och nya vitvaror från 2022. Det övre planet har en hall, badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två sovrum.

Fastigheten har en stor och grönskande trädgård med flera bärbuskar och fruktträd, bla. körsbär, plommon, päron, vinbär, rabarber m. På tomten finns ett växthus uppfört 2022 med odlingsbädd och automatiskt bevattningssystem. Det inns också en garagebyggnad, en liten lada med loft med bra plats för förvaring och en verkstadsdel samt en jordkällare. Idag används fastigheten som permanentboende men fungerar självklart även som ett smultronställe för dig som söker fritidsbostad. Här bor du med ca 70 meters gångpromenad till sjön Hamrångefjärden som erbjuder badplats och båtplats.

Trivsamt läge och perfekt för dig som vill ha lugnet och andas natur. Bra bussförbindelser till Gävle och du tar dig enkelt och smidigt ut på E4:n om . Matbutik och service finns i Bergby alt Norrsundet.

Välkommen på visningen!

Mer om mäklarna