Hamrångefjärden, Hamrångefjärden

Svedjevägen 56

Såld
  • 3 rum
  • 52 kvm
  • Villa

Välskött fritidshus med stor tomt med möjligheter

Varmt välkommen till denna charmiga och välskötta fastighet med stor tomt och många möjligheter! Perfekt läge för dig som vill ha lugnet och andas natur. Med några 100 meters gångpromenad når du sjön Hamrångefjärden som erbjuder badplats och båtplats. En glimt av sjön ser du även från fastigheten.

Huset har en trevlig planlösning som erbjuder en hall med plats för avhängning av ytterkläder, duschrum och två sovrum. Det finns ett fint kök med plats för matgrupp framför fönster. Vardagsrum med stort fönsterparti, braskamin och utgång till bostadens veranda. Det finns också en uteplats på husets framsida och ett fint gästhus med sovloft och eldstad för värme och extra mysfaktor. På tomten finns ett garage med intilliggande toalett och flera förrådsutrymmen. Det finns även en matkällare att nyttja.

Tomten om 4 567 kvm är förutom trädgården idag en ängsmark intill boningshuset där stora möjligheter finns för exempelvis odling eller bete (Se tomtkarta).

Här bor du med närhet till Bergby där du bland annat finner skolor, livsmedelsbutik, apotek, hälsocentral och restaurang.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna