Hultsjön, Hallsberg

Hultsjön 274

Såld
  • 4 rum
  • 43 kvm
  • Villa

Välkomna till hultsjön 274!

Välkommen till ditt egna paradis vid Hultsjön utanför Hallsberg! Denna charmiga stuga med en yta på 43 kvadratmeter erbjuder allt du behöver för en avkopplande och minnesvärd tillflyktsort.

Stugan, belägen på en härlig tomt med en förtrollande sjöutsikt, välkomnar dig till fyra rymliga rum och kök där varje hörn andas en harmonisk atmosfär. Njut av soluppgångar och solnedgångar från ditt eget vardagsrum med utsikten över det glittrande vattnet.

Efter en dag fylld med utforskning och äventyr kan du koppla av och förnya dina sinnen i soffan på trädäcket eller skämma bort dig själv i den avkopplande jacuzzin och uteduschen på baksidan av stugan. Låt stressen rinna av dig medan du njuter av det bubbliga vattnet och den friska luften.

För gäster eller familjemedlemmar finns en mysig gäststuga byggd 2016, komplett med fyra bekväma sovplatser, mulltoa och en egen kokvrå för att ge dem den ultimata känslan av avskildhet och komfort.

Denna pärla av ett fritidshus erbjuder även tillgång till en gemensam badplats och båtplats som ingår i området även en gemensam bastu och utegym, perfekt för soliga dagar på sjön och äventyr med familj och vänner. Dessutom har du tillgång till gemensamhetsytor i samfälligheten, vilket ger dig möjlighet att mingla med grannar och skapa minnen för livet.

För den med fiskeintresse så finns det alla möjligheter att ta båten ut med spöt och njuta av fiskerätten.

Missa inte chansen att äga ditt drömhus vid Hultsjön - ett perfekt tillflyktsort där du kan skapa minnen för livet och njuta av det bästa av naturen och avkopplingen. Kontakta oss idag för att boka din visning och upptäck magin själv!

Välkommen hem.

Mer om mäklarna