Habo, Habo

Kvarnstigen 15

Såld
  • 6 rum
  • 161 + 32 kvm
  • Villa

Här vill man umgås, ett hemtrevligt och stilrent hus!

På Kvarnstigen 15 finns nu chansen att bli ägare till detta ljusa hus. Är du på jakt efter ett hem i fint skick där det bara är att flytta in kan det här vara möjligheten du har väntat på. Är du trädgårdsintresserad lär du inte bli besviken på den fina tomten som hör till fastigheten.

Bostadens fönster släpper in mycket ljus, vilket skapar en luftig och härlig känsla. Här öppnar du dörren till ett fint och välskött hus som är helt inflyttningsfärdigt, om sex rum och kök .Detta hus i två plan rymmer 161 kvadratmeter att skapa ett hem på. Här erbjuds ett rymligt boende där varje kvadratmeter är utnyttjad.

Till huset hör en välskött, fin och rogivande trädgårdstomt med fruktträd, välskött gräsmatta, soligt sydvästläge, en vacker häck som skyddar mot insyn och fristående uterum. Vidare finns en stor, mysig och takbeklädd balkong med infravärme, markis och plats för matbord och stolar samt en stor, insynsskyddad och underbar altan med trädäck, markis och plats för soffgrupp.

Här bor du med ett sällsynt attraktivt läge nära det bästa Habo har att erbjuda, perfekt för familjen med höga krav på sin boendemiljö. Centrum är beläget inom gångavstånd med mataffärer, blomaffär, systembolag, bibliotek, klädbutik och mycket mer. Dessutom finns tågstationen inom promenadavstånd. Skola är belägen en bit bort från bostaden. Läget är perfekt för den som uppskattar att bo centralt!

Mer om mäklarna