Habo, Habo

Tubberedsvägen 15

Såld
  • 6 rum
  • 105 + 63 kvm
  • Villa

Perfekt familjevilla i eftertraktade kvarter

Mycket hemtrevlig familjevilla attraktivt belägen i barnvänligt bostadskvarter. Bostaden mäter 105+63 välplanerade kvadratmeter fördelade på 6 rum och kök. Insynsskyddad trädgårdstomt om 1.117 kvadratmeter med flera härliga uteplatser, hönsgård/hundgård samt förrådsbyggnad. Smidig exteriör med underhållsfri fasad, renoverade fönster samt nyare yttertak.

Invändigt finner man på entrévåningen funktionellt kök, vardagsrum, ett sovrum i bra storlek, wc samt utgång till uterum. Övervåningen består av ytterligare tre sovrum, ett allrum med utgång till balkong samt helkaklat badrum med både dusch och badkar. Källarvåningen har genomgått större renovering och är i bra skick med nyare badrum, praktisk tvättstuga, smarta förvaringsutrymmen samt hobbyrum/gästrum.

Stort isolerat dubbelgarage från 2018/2019 med utvändigt mått om 66 kvm samt möjlighet till flertalet biluppställningsplatser i anslutning utanför.

Luft/vattenvärmepump samt nyinstallerade solceller bidrar till låg energiförbrukning med god boendeekonomi som följd.

Gångavstånd till allt som Habo har att erbjuda i form av service, kommunikationer och utbildning. Endast 15 minuter med bil till centrala Jönköping.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna