Furusjö, Habo

Furusjögårdsvägen 5

Såld
  • 7 rum
  • 141 kvm
  • Villa

Sekelskiftesvilla anno 1923

Varmt välkomna till Furusjö och detta fantastiska hem på Furusjögårdsvägen 5. Nu söker denna trivsamma bostad på en lugn återvändsgata ny ägare. Detta boende passar perfekt för dig som letar efter en rymlig villa och lockas av vackra detaljer och sekelskiftescharm. Här finns ett ljust och välbevarat hus som byggdes 1923 med detaljer från början av förra århundradet. Med en yta om 141 kvadratmeter bor du både bekvämt och stilrent här på Furusjögårdsvägen 5. Rymligt kök med köksö, fungerande vedspis, kakelugnar och kaminer är både charmerande och hemtrevligt. Sociala ytor, fräscha ytskick och mängder av karaktär gör att man enkelt förälskar sig i denna bostad.

Här ingår en tomt om 2037 kvadratmeter som innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn. Husets stora balkong, som nås via övervåningen, passar utmärkt för såväl umgänge och vacker utsikt mot sjön. Lägg därtill två altaner där man kan följa solens bana från tidig morgon till sen kväll. Här erbjuds även ett stort dubbelgarage om ca 50 kvadratmeter, en fristående byggnad som inrymmer både gästrum med egen WC samt två förrådsdelar och vedbod.

Här har man gångavstånd till fin badstrand, bussförbindelse och fina promenadstråk till skog och natur. Här bor man lantligt, lugnt med trevliga grannar och gemenskap.

Välkomna på visning och välkomna hem!

Mer om mäklarna