Domsand, Habo

Domsandsstigen 18

Såld
  • 5 rum
  • 157 kvm
  • Villa

Drömboende i Domsand

I eftertraktade Domsand har vi nu nöjet att kunna erbjuda denna exklusiva villa uppförd av Fransson & Nordh så sent som 2020 med genomgående mycket smakfulla materialval. Bostaden består av fem rum och kök fördelade på 157+15 smarta kvadratmeter där fokus är på stora härliga sällskapsytor.

Trädgårdstomten med hörnläge har en plan och rejäl gräsmatta som inbjuder till allt från lek och spel till rekreation. Husets exteriör är genomtänkt av modernt snitt med svart bandtäckt plåttak, träpanel i järnvitriol samt svarta isolerglasfönster och dörrar. Det inglasade uterummet om 15 kvadratmeter garanterar härliga sittningar från tidig vår till sen höst och altanen i anslutning är rejäl och följer solens strålar hela dagen.

Invändigt finner man på entrévåningen stort vardagsrum med tak öppet i nock, stora fönsterpartier för maximalt ljusinsläpp samt braskamin allt i öppen planlösning mot det exklusiva köket med maskinpark från Miele. Här finns också lyxigt badrum, funktionell tvättstuga samt två sovrum i bra storlek. Övervåningen består av ytterligare en rejäl sällskapsyta samt stort master bedroom med anslutande flärdfullt badrum.

Bostaden är synnerligen välbyggd och har mycket låg energiåtgång (B) vilket borgar för god boendeekonomi i framtiden.

Kort gångväg till Domsands fantastiska badplats, Domsands båtsällskap och fantastiska naturstråk. Cykelväg till både Habo och Bankeryd. Bussförbindelse i närmiljön. Endast fem minuter med bil till centrala Habo samt tio minuters bilväg till centrala Jönköping.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna