Ringarum, Gusum

Hästskovägen 23

Såld
  • 3 rum
  • 104 kvm
  • Villa

Charmig villa med inglasad altan!

Varmt välkomna till denna charmerande 1,5-plansvilla med källare & inglasad altan belägen mitt i Gusums centrala villaidyll.
Här erbjuds ett entréplan med ett helkaklat duschrum med golvvärme, ett stilrent renoverat kök (-20) och ett stort vardagsrum med matsalsdel och utgång till den underbara altanen.
På det övre planet hittar vi två bra sovrum och ett fräscht wc-rum.
Källarplanet hyser plats för de mer praktiska rummen såsom en rejäl tvättstuga, flera förrådsutrymmen, verkstadsutrymmen och anslutning till garage.

Den inglasade altanen förlänger säsongen och utgör ett populärt "extrarum" som kan nyttjas även när vädergudarna inte är på humör. Här finns plats för ett rejält möblemang och direkt access till den grönskande trädgården med härliga gräsytor.

Här bor ni i ett omtyckt och barnvänligt villaområde med stor grönskande allmänning precis intill. På lagom barfota-avstånd nås en populär lekplats med klätterställning, gungor och rutchkana.
I närheten finns även skola, barn- och äldreomsorg, livsmedel, badhus, fritidsaktiviteter, badsjöar, strövområden, öppna landskap och djupa skogar.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna