Gusum, Gusum

Åbyvägen 38

Såld
  • 6 rum
  • 109 kvm
  • Villa

"Trevlig villa med högt och fint läge i Gusum!"

Varmt välkomna till denna trevliga villa med ett högt och fint läge på lugn och barnvänlig gata i Gusum! Huset, som är byggt 1946 har genomgått flertalet renoveringar år 1992 med b.la tilläggsisolering och tillbyggt garage.

Insidan erbjuder en väldisponerad planlösning på entréplan där det arbetsvänliga och välbevarade köket möter matplatsen och den öppna spisen som bidrar till en hög mysfaktor. Ett fint ljusinsläpp hela dagen och utgång till balkongen som har utsikt över området. På entréplan finns också två rymliga sovrum med tillhörande garderober samt en wc. Souterrängplanet består i dagsläget av en gillestuga, två sovrum med goda förvaringsmöjligheter, en tvättstuga, helkaklat duschrum samt två förråd. Gillestugan har en fungerande braskamin och utgång till den mysiga och lättskötta trädgården som bjuder in till härliga grillkvällar, bus och lek.

Huset är perfekt beläget i Gusum med gångavstånd till allt man kan önska i form av förskola, skola, simhall, livsmedelsbutik och självklart den underbara naturen.

Välkommen att boka in dig på visning till ditt nya hem!

Mer om mäklarna