Nyhem, Gustavsberg

Nyhemsvägen 22

Såld
  • 6 rum
  • 175 kvm
  • Villa

Ombonad, stor familjevilla med många rum & garage belägen på lugn attraktiv återvändsgata

Möjlighet att förvärva en stor villa på en av Gustavsbergs mest populära gator. Bostaden är belägen långt in på återvändsgata. Många rum, stora ytor, två badrum, bra förvaring och garage.

Nu finns tillfälle att förvärva en stor och välkommande familjevilla på en av Gustavsbergs mest populär gator. Huset har många rum och hela fem sovrum. Härligt ljusflöde och mysiga sociala ytor. Mycket gott om förvaringsutrymmen, två badrum, garage och gäststuga. Tomten är en solig, lätt sluttande och insynsskyddad och är belägen långt in på en lugn återvändsgata. På baksidan av tomten, mot sydväst, sitter du helt skyddad från insyn med vy som påminner om skärgården. Här samsas gräsmattor med vackra kala berghällar, naturlig vegetation och fina planteringar. Här finns också en träaltan med vy över tomten.

Området gränsar till stora naturområden med härliga svamp och bärmarker att vandra i framåt hösten och ligger på promenadavstånd från elljusspår i Ekedalskogen. Gångavstånd till buss, skolor, förskola och Gustavsbergs centrum.
Här hör du fåglarna som kvittrar och vindens sus men har ändå storstadens puls på bekvämt pendlingsavstånd med endast ca 25 minuter till slussen.

Mer om mäklarna