Charlottendal, Gustavsberg

Gyllenvägen 18

Såld
  • 3 rum
  • 80 kvm
  • Villa

Vackert och smakfullt renoverat radhus på trevlig villagata i Gustavsberg med nära till allt.

Välkommen hem till detta vackra, välskötta och praktiska boende där eftermiddagssolen strålar in i vardagsrummet från den mysiga trädgården. Här är det ljust och smakfullt med klassiska färgval och fina materialval. Läget är utmärkt längst in på gatan vid vändplanen och nära till allt.

Välkommen hem till detta vackra, välskötta och praktiska boende där eftermiddagssolen strålar in i vardagsrummet från den mysiga trädgården. Här är det ljust och smakfullt med klassiska färgval och fina materialval. På entreplanet finns sociala ytor med vardagsrum och kök i halvöppen luftig planlösning. Från den gemytliga hallen blickar man rakt igenom hela huset och ut på grönskan i trädgården genom stora glaspartierna i vardagsrummet. Rymlig toalett med dusch och tvättstuga finns på detta plan. En vitlackerad trätrappa ger dekoration till rummet och leder upp till övervåningens två stora sovrum. Här finns möjligheter att dela av på olika sätt i båda rummen förvar skapa fler sovrum om behov uppstår. Två bra klädkammare finns här samt en toalett. Utsikt finnes att tilllgå då huset ligger högt och inte har något hus framför sig. Idag har barnen fått det största rummen och föräldrarna har ordnat med garderobsvägg till sig i det andra. Här finns många möjligheter! En möjlighet som också kan nämnas är tillgången till inredningsbar vind. Flera boende i området har med framgång utökat boytan genom att skapa en våning till med takkupor.
Huset ligger lugnt och fint längst in på gatan vid en liten vändplan som skapar luftighet runt huset. Baksidan är insynsskyddad med lummig häck. Boendeekonomin är en glädje då huset värms upp av fjärrvärme. Samfälligheten heter Charlottendalshöjden och står för skötsel av områdets rabatter och lekplatser, snöröjning etc
I omedelbara närområdet finns både förskola, skola och sporthall. Värmdö marknad ligger nästgårds med mataffärer och diverse. Gångväg till stall.
Promenerar man ner till trevliga Gustavsberg hamn finns krogar, caféer, porslinsmuseum och butiker.
Mycket bra kommunikationer med pendelbuss till Slussen alldeles utanför området.
Välkommen hem.

Mer om mäklarna