Aspvik, Gustavsberg

Aspviks alléväg 24

Såld
  • 3 rum
  • 83 kvm
  • Villa

Vacker sjöfastighet med trevligt boningshus på trägårdstomt och sjöviste i nära läge i Aspvik.

Tillfälle att förvärva en av Aspviks eftertraktade stora sjötomter. Idag är fastigheten bebyggd med en trevlig villa i gott skick och med egen brygganläggning med sjöviste. Havet är påtagligt närvarande här - alltifrån de första stegen in på fastigheten. Bara att flytta in. Eller bygg din dröm!

Tillfälle att förvärva en av Aspviks eftertraktade stora sjötomter. Idag är fastigheten bebyggd med en trevlig villa i gott skick och med egen brygganläggning. Havet är påtagligt närvarande här - alltifrån de första stegen man tar in på fastigheten. Innanför grindarna till tomten finns en stor, plan trädgårdstomt med fruktträd plats för lek och odling. Bara att flytta in. Eller bygg din dröm! Fastigheten ligger utom planlagt område och kommunalt VA för två anslutningar finns.

I fonden ligger den rejäla enplansvillan fint placerat precis innan tomten sluttar ner mot vattnet och bryggan. 2001 byggdes huset som har stora fönsterpartier mot havet och luftig takhöjd i kök och vardagsrum. Köket har plats för matsalsbord med underbar utsikt över fjärden och är litet avskilt från salongen. Vardagsrummet är strålande ljust från alla fönstren och har en braskamin för värme och trevnad. I bortre delen finns ett härligt sovrum med utsikt mot havet. Ytterligare ett sovrum med fönster mot trädgården. Badrum med wc, dusch och tvätt och utgång till trädgården och "vårsolshörnan".
På västsidan av huset finns en skyddad altan under tak med utgång från vardagsrummet och med utsikt mot havet och här flödar kvällssolen.

Stigen går ner till bryggan och till det iordninggjorda och isolerade gästhuset. Här lever man sommarliv på den stora bryggan och trakterar gästerna med sovplats i bästa utsiktsläge! Huset är i utmärkt skick med luftvärmepump och utbytta isolerglasfönster och här finns förutom kök, dusch och separett även en elegant vedeldad bastu med utsikt. Man är också här begåvad med egen härlig altan mot vattnet.

Friggebod och mindre bod finns på tomten.

Runt stranden är det klippor och naturtomt, blåbärsris och tallar som utgör underbar inramning till havsglittret. På södersidan av huset öppnar sig en stor plan trädgård med fruktträd och en magnifik ek - öppen för alla möjligheter.

Fina möjligheter att bygga till eller bygga nytt finns då tomten ligger utom planlagt område. Fastigheten innehar också två anslutningar för VA vilket förenklar för ytterligare byggnad på tomten.

Kommunalt VA som faktureras via ekonomisk förening. Två vägföreningar sköter vägen. Aspvik har sitt vatten och avlopp via en gemensam ekonomisk förening.

Mer om mäklarna