Guldsmedshyttan, Guldsmedshyttan

Elzwiks väg 12A

Såld
  • 4 rum
  • 92 kvm
  • Villa

Villa i familjekärt område

Varmt välkomna till Guldsmedshyttan och Elzwiks väg 12A!
Här möts vi av en bostad med rum för hela familjen. Villan är disponerad med entré- och källarplan.
Ett ljust och trevligt kök med delad kyl och frys, spis, ugn och diskmaskin. Här finnes även gott om förvaring och skafferi. Vidare mot vardagsrum med öppen spis (ej eldningsbar) och stora härliga fönster som skapar en genomgående öppen och härlig känsla i hela bostaden. Den trevliga tomten erbjuder stora och insynskyddande ytor där många mysiga stunder kan tillbringas på altanen. Tomten avgränsas i framkant mot allmänning. Fiber via Telia är indraget i fastigheten.

På entréplan är tre av bostadens sovrum belägna. Alla i bra storlek och med förvaringsmöjligheter i form av garderober. Badrum med ny kommod, WC, spegelskåp och dusch. Källarplan inrymmer en stor gillestuga, förråd, matkällare, WC, tvättstuga med tvättmaskin och garage. Vänligen läs besiktningsprotokoll innan visning. Se under "dokument".

Här bor du utan störande trafik i ett lugnt och barnvänligt område som är fullt av lek och barns glada stämmor med närhet till både skola, förkola och flera stora lekplatser. Ynka tre minuters bilväg till ICA Supermarket, Gulds pizzeria, Café R50 och nära till badplats Sågviken vid sjön Råsvalen.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan.
0766771862 alt. lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se

Välkommen hem.

Mer om mäklarna