Snäckevarp - Gryts skärgård, Gryt

Hagbyvägen 126

Såld
  • 4 rum
  • 96 kvm
  • Villa

"FULLTRÄFF I SNÄCKEVARP"

Varmt välkomna till Hagbyvägen 126 och denna idylliska husdröm belägen i omtyckta Snäckevarp!

Här möts du av en trivsam enplansvilla som håller en hög standard och bjuder på flera utsökta färg- och materialval som harmoniskt samspelar med den omgivande naturen. Insidan erbjuder en välplanerad planlösning om 96 + 12 kvm fördelat över fyra rum och kök med gott om plats för hela familjen. Här disponeras ett fint renoverat kök och ett inbjudande vardagsrum med braskamin som skapar en idealisk plats för både familjelivet och sociala tillställningar. Vidare finns även ett duschrum, tre rymliga sovrum samt en groventré med tvättavdelning, bastu och dusch.

Detta hem erbjuder verkligen det bästa av två världar - en avkopplande skärgårdsmiljö samtidigt som det endast tar en kvart in till Valdemarsviks centrum och hela dess utbud. Den stora skogstomten ger plats för allt man kan önska och tillsammans med ett stort altandäck blir detta en underbar oas under sommarhalvåret. Att det dessutom ingår gratis bakgrundsmusik i form av harmoniskt fågelkvitter och natursköna vyer över skog, vatten och vidsträckta landskap får vi tacka Gryts underbara skärgård för. Boende i Snäckevarp har även genom samfälligheten tillgång till pool, tennisbana och fotbollsplan.

Renoveringar/förbättringar har skett löpande under åren och 2015/2016 utfördes en större renovering vilket även omfattande nya innerväggar, syllar, isolering och hela yttertaket. Läs gärna bifogat dokument för mer information gällande förbättringar och renoveringar.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna