Fyrudden, Gryt

Fyrsvängen 2

Såld
  • 4 rum
  • 100 kvm
  • Villa

"FRONTSIDE PÅ FYRUDDEN"

Vi har nöjet att få välkomna er till Fyrsvängen 2 och ett av Fyruddens i särklass mest attraktiva läge.

En helt unik möjlighet att förvärva en fastighet med ett vackert Forsgrens timmerhus från 2009 som varit inom familjen i över 20 år. Huset har ett högt och ståtligt läge med en vidsträckt utsikt som är unik i sitt slag och erbjuder havsutsikt från de flesta av rummen. Insidan erbjuder en välplanerad planlösning och stora rum vilket ger en härlig och rymlig atmosfär. Huvudbyggnaden om 100 + 25 kvm disponerar en rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter, ett praktiskt kök i öppen planlösning med vardagsrummet och matsal. Vidare erbjuds ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt två trivsamma sovrum varav matsalen även går att nyttja som ett tredje sovrum. Kronan på verket är däremot vardagsrummet med 4 meter upp till nock och utgång till ett större altandäck i bästa läge med en magisk panoramautsikt över fjärden. Uppvärmning sker via frånluftsvärmepump från 2020 och solceller på taket vilket ger låga driftkostnader.

På fastigheten finns även en totalrenoverad gäststuga om 29 kvm från 2015 som disponerar ett kök, badrum, sovrum och ett allrum med totalt upp till fyra extra sovplatser. Gäststugan kompletteras även med en ståtlig altan och en mysig öppen spis.
Dessutom finns ett isolerat garage med gott om plats för bilen, verktyg och förvaring.

Utsidan erbjuder en naturskön och välskött trädgårdstomt om 2420 kvm med bland annat flera fina växter, träd och planteringar. Bredvid garaget är det även förberedd för ytterligare ett attefallshus med vatten och avlopp framdraget. Båtplats ingår i Fyrfjärden genom villaområdets förening. På Fyrudden bor ni med närhet till matbutik, restauranger, flertalet skärgårdskrogar och flera utflyktsmål inom kort avstånd. Östgötatrafiken trafikeras både på land och till sjöss. Badplats finns alldeles intill huset med ett badrocks avstånd på ca 100 meter.

Detta är verkligen ett hus som måste upplevas på plats.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Mer om mäklarna