Grisslehamn, Grisslehamn

Beckhusvägen 8

  • 5 rum
  • 136 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Välplanerad, ljus, generös enplansvilla med källare i idylliska Grisslehamn.

Välkommen till denna rymliga enplansvilla med källare och med en stor altan i sydväst. Huset är beläget i vackra Grisslehamn i slutet på en lugn återvändsgata. Här bor ni på gångavstånd till badet, restauranger, livsmedelsaffär, gym, bussar till Norrtälje och vidare till Stockholm.

Varmt välkommen till Beckhusvägen 8 och den vackra pärlan Grisslehamn. Från fastigheten har endast cirka 200 hundra meter till badplatsen. Huset är beläget på en lugn återvändsgata på bekvämt promenadavstånd till Grisslehamns utbud av restauranger, gym, spa, ICA-affär, hotell och Ålandsfärjan.
Grisslehamn har historiskt varit Sveriges port mot öster och under lång tid var postgången över Ålands hav till Åland och vidare till Finland samhällets viktigaste sysselsättning.
Under första hälften av 1900-talet tillbringade Albert Engström stora del av sin tid i Grisslehamn och hade både hus och sin ateljé i samhället. Flera kända svenskar besökte Albert Engström exempelvis Carl Larsson, Anders Zorn, August Strindberg, Bruno Liljefors och Evert Taube. I dag har Alberts hus blivit hans museum.
Från Grisslehamn till Norrtälje är det cirka fem mil och till Stockholm cirka tio mil.

Huset är på 136 kvm i ett plan och en delvis inredd källare på 103 kvm. Planlösning är funktionell med en sällskaps- och sovrumsdel. När vi kommer in i huset möts vi av en välkomnade hall med gott om plats för ytterkläder och skor. Till vänster finns ett sällskapsrum. Rakt fram från hallen finns köket och till vänster om köket finns ett stort vardagsrum i vinkel med en öppen spis och utgång till den generösa altanen i sydväst. Till höger om hallen finns sovrumsavdelningen med tre sovrum och badrum.
I källaren finns gillestuga, motionsrum, bastu, dusch, wc, gästrum och ett förråd/verkstad. Hela huset andas en skön 70-tals atmosfär och passar utmärkt för den som vill ha gott om utrymmen eller som ett familjehus.

På tomten finns en redskapsbod.

Tomten är en trädgårdstomt och huset är placerat på tomtens högsta punkt. Här finns plats för både odling, lek och spel. Det finns bra parkeringsmöjligheter på tomten för flera bilar. Tomten är på 1 381 kvm.

Fastigheten har byggrätt på 150 kvm huvudbyggnad och uthusbyggnad 40 kvm. Bygghöjden är 4,5 m. För detaljerad information hänvisas till detaljplanen för området.
Utöver detta gäller vanliga regler enligt Attefall (30 kvm + 15 kvm tillbyggnad på huvudbyggnaden) och Friggebod (15 kvm). Det är dock alltid säkrast att kontrollera med byggnadsnämnden innan byggnation.
Ta chansen att förvärva denna trevliga, ljusa, stora villa med ett av Grisslehamns bästa lägen på en lugn återvändsgata.

Varmt välkommen på visning för att uppleva denna rymliga villa.

Kontakta fastighetsmäklare Lars Ljungstrand vid frågor.

Boka visning

  • Välkomna på visning. Var vänlig och anmäl er på SkandiaMäklarnas hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Grisslehamn, Grisslehamn

Beckhusvägen 8

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.