Härliga utomhusmiljöer, balkong, altan, trädgård och uteplatser

Gränna, Gränna

Bergsgatan 80A

Såld
  • 4 rum
  • 122 kvm
  • Villa

Detta charmiga hus är en möjlighet att äga din drömfastighet och investera i din framtid.

Välkommen till ditt framtida drömhem i Gränna, en av de mest attraktiva och omtyckta platserna i Sverige! Här erbjuds en unik chans att förvärva en härlig och välrenoverad familjevilla som inte bara är ett hem utan även en möjlighet att investera i din framtid och njuta av allt det bästa som Gränna har att erbjuda. Missa inte chansen att äga detta enastående boende och samtidigt generera extra inkomst med hjälp av det tillhörande gästhuset.

Huvudbyggnaden är en verklig pärla med en pittoresk och traditionell svensk arkitektur. Här har varje rum inretts med kärlek och omsorg och bevarat många av de ursprungliga detaljerna, vilket skapar en unik atmosfär. Du kommer att älska de vackra utsikterna över Gränna och dess omgivande natur som detta charmiga hus erbjuder.

På entréplanet finner du de sociala ytorna. Det moderna och fullt utrustade köket är en dröm för den passionerade kocken, komplett med en mysig kamin som ger både värme och en hemtrevlig atmosfär. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande och skapar en varm och välkomnande känsla. Dessutom finns det en praktisk tvättstuga på entréplanet, vilket gör det enkelt att komma ut i trädgården och hänga upp din tvätt. Nära tvättstugan finns även ett duschrum med toalett för extra bekvämlighet.

På övre plan i huvudbyggnaden hittar du tre mysiga sovrum, en möblerbar hall och ett badrum, perfekt för familjen eller gäster som du kan välkomna till ditt nya hem.

Men det mest spännande med detta hus är det tillhörande gästhuset. Här finns två charmiga rum och ett fullt utrustat kök, vilket ger dig möjlighet att välkomna gäster, vänner eller familj med fullständig integritet. Vad som är ännu bättre är att du har möjlighet att hyra ut detta gästhus och dra nytta av extra inkomst. Med Grännas popularitet som turistmål är efterfrågan på korttidsuthyrning hög, och du kan dra nytta av denna trend och öka din ekonomiska flexibilitet. Kanske behöver du en lokal/ kontor för en egen verksamhet så är detta ett ypperligt tillfälle att ha det nära sitt hem.

Utomhus har du en underbar trädgård med blommor, fruktträd och en mysig uteplats där du kan njuta av sommarkvällarna med grill och vänner. Det finns gott om utrymme för trädgårdsarbete eller att skapa en lekplats för barnen, så du har allt du behöver för att skapa minnen och trivas i din nya hemmiljö.

Läget är perfekt med närhet till Grännas sevärdheter, restauranger och shopping, samtidigt som du har naturen och Vätterns stränder inom bekvämt räckhåll. Detta är verkligen en plats där du kan uppleva det bästa av både stadsliv och naturskönhet.

Tveka inte att kontakta mig idag för att boka en visning och låt din dröm bli verklighet. Denna fantastiska möjlighet väntar på dig, och vi ser fram emot att guida dig genom denna speciella fastighet i Gränna.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna