Gränna, Gränna

Bergsgatan 28B

Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 143 + 25 kvm
  • Villa
Utgångspris 3 250 000 kr

CHARMIG FAMILJEVILLA PÅ ATTRAKTIV ADRESS

På attraktiva Bergsgatan ges nu chansen att förvärva en charmig familjevilla. Totalt sex rum och kök varav tre till fyra sovrum - här får familjen gott och väl plats.
Interiört finner Ni här äldre fina detaljer såsom flertalet eldstäder, vackra trägolv och vedspis.
På entréplanet erbjuds fina sociala utrymmen, välutrustat kök, matrum samt badrum och ett sovrum. Övre planet innehar flertalet sovrum samt stort badrum med tvättsektion.

Underhållet på fastigheten har skett löpande. Utbyggnation skedde under 2005 och gav extra utrymme på entréplan med nytt badrum samt ett extra sovrum.

Exteriört har du en underbar trädgård med blommor, fruktträd och ett mysigt uterum där du kan njuta av sommarkvällarna med grill och vänner. Det finns gott om utrymme för trädgårdsarbete eller att skapa en lekplats för barnen, så du har allt du behöver för att skapa minnen och trivas i din nya hemmiljö.

Läget är perfekt med närhet till Grännas sevärdheter, restauranger och shopping, samtidigt som du har naturen och Vätterns stränder inom bekvämt räckhåll. Detta är verkligen en plats där du kan uppleva det bästa av både stadsliv och naturskönhet.

Varmt välkomna på visning!

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Gränna, Gränna

Bergsgatan 28B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.