Gränna, Gränna

Stabbarp 4

Såld
  • 6 rum
  • 122 kvm
  • Villa

Nybyggd Villa med naturskönt läge!

Välkomna till Stabbarp 4, Gränna!

Ett nybyggt fantastiska hus av Smålands villan! Huset stod klart 2020 och är en bostad för dig som vill ha det lilla extra med kvalitativa och moderna materialval samt ett välbyggt hus från början till slut. Huset ligger i ett fint läge och naturen alldeles intill skapar en känsla av lugn och ro. Varför inte flytta ut från stadens puls och ha kontoret hemma för att andas lantlig luft och få ett mindre stressigt liv? Med endast ca 15 minuter till Gränna och ca 35 minuter till Jönköping är detta perfekt för dig som vill ha en naturnära boendemiljö med fågelkvitter och skogen som närmsta granne men som smidigt via E4:an tar dig till Jönköping.

Villan har en boarea på 122 kvm i ett plan och fördelar sig på 5 rum och kök, varav 4 sovrum. En väldigt genomtänkt planlösning med de sociala ytorna i kök och vardagsrum centrerade i bostaden för att skilja av ett utav fyra sovrum för att sedan ha de tre andra sovrummen i andra delen av bostaden. Mellan de två ena sovrummen finns ett tv-rum perfekt för barnen att spela spel vid. Utöver detta finns en otrolig altan som sträcker sig runt husknuten och fortsätter längst med baksidan där det övergår till ett inglasat uterum i en mycket lyxig storlek. Här har man verkligen tänkt till för att kunna njuta av det naturnära läget även under kallare perioder, ett tacksamt rum som förlänger sommarhalvåret och ger möjligheten till att njuta av naturen året runt! Utöver det finns en inbyggd jacuzzi i altanen med tack och härlig värme, vem drömmer inte om ett julbad?!

Vidare in i huset så möts du direkt av en varm och trevlig atmosfär. Känslan att detta är ett påkostat och välbyggt hus kommer infinna sig direkt. Det finns stora fönsterpartier, bra sociala ytor i vardagsrum och kök som förlängs genom utgången till den stora inglasade altanen. Huset fördelar sig på kök, vardagsrum, allrum/tv-rum, fyra sovrum, tvättstuga och två badrum. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättho, värmepump och fungerar även som grovingång. Masterbedroom har gott om plats för stor säng och förvaring samt ett badrum i anslutning som kan finnas som sitt eget. De andra tre sovrummen ligger tillsammans med ett allrum och även där ett eget badrum. Perfekt för barnfamiljen med en barnavdelning och eget tv-rum i allrummet.

På fastigheten finns gott om yta för parkering av diverse fordon och även två förrådsutrymmen/ stuga.
Fastigheten är på hela 1 928 kvm och det finns därmed goda möjligheter att skapa sig en egen oas i den lugna miljö som råder här. Ett nytt hus innebär låga driftskostnader för uppvärmning. Dessutom är det ingen fastighetsavgift de första 15 åren från byggåret 2020 och du behöver inte lägga energi och pengar på renovering. Perfekt för dig som endast önskas flytta in och bo!

För dig som gillar natur finns trevliga promenadstråk och svampskogar mm. Endast några minuters bilfärd till närmaste affär, restaurang och bensinstation. Från bostaden tar du dig snabbt och smidigt till Jönköping på ca 35 minuter och Gränna ca 15 minuter där utbudet av restauranger, matbutiker o shopping är stort. Bra bussförbindelser och framförallt vackra cykelspår för den hurtige!
Skolskjuts erbjuds till de yngre och skola finns från förskola till högstadie sedan är det Jönköping som erbjuder flertalet gymnasieskolor. Från Gränna går snabbuss till Jönköping via E4.an.

Varmt välkomna till denna dröm!

Mer om mäklarna