Wiréns väg 32, Fridhem - Örserum

Fridhem - Ören, Gränna

Wiréns väg 32

Såld
  • 5 rum
  • 115 kvm
  • Villa

STRANDNÄRA FASTIGHET I EXTREMT GOTT SKICK

Nu har vi fått förtroendet att förmedla ytterligare en vacker fastighet i populära Fridhem. Denna gång stoltserar vi med den strandnära fastigheten på Wiréns väg 32 även kallat Kullabo!

Det är sällan dem här fastigheterna kommer ut på den öppna marknaden men nu är det äntligen dags. Här erbjuds nu en totalrenoverad fastighet som både kan användas som permanentboende eller som fritidshus - möjligheterna är många. Flertalet byggnader finns på tomten och inbjuder till många gäster och praktiska lösningar. Läget är optimalt med panoramavy över sjön Ören samt ett solläge där man njuter av fantastiska solnedgångar över sjön.

Huvudbyggnaden innefattar totalt fem-sex rum och kök där inget lämnats åt slumpen. Här finner Ni bland annat vattenburen golvvärme i hela bostaden, FTX-system, bergvärme, nya ytskikt, nytt kök och magisk utsikt över sjön Ören.
Samtliga renoveringar är genomförda under senare år och har utförts av lokala hantverkare med god renommé.

Exteriören är verkligen något utöver det vanliga. Fin trädgård som inbjuder till lekfulla dagar. Flertalet fina uteplatser och trädäck där man kan följa solens strålar. Lägg där till en nyrenoverad bastu med sjöutsikt! Nedgrävt bevattningssystem och sjövattenpump bidrar till goda resultat vad det gäller odling.

Gäststugan är i genomgående gott skick med bland annat eldstad, luftvärmepump och fiber finns installerat. Har av nuvarande ägare nyttjats som både hemmakontor och gäststuga.

För den bilintresserade finns här ett rymligt dubbelgarage med elektriska portar samt flertalet biluppställningsplatser.

Sjön Ören är en fin sjö med klart vatten. Via en vacker båtkanal tar man sig till sjösystemet Bunn med tre sjöar. Här finns verkligen massor att uppleva.

Området Fridhem är placerat nära vattnet och här trivs grannarna som fisken i vattnet. Vissa bor permanent och vissa bor här under sommaren. Trevliga tillställningar såsom tipspromenader och gemensamma fester. I samhället Örserum finns även, idrottsplats, lanthandel, restauranger och hotellverksamhet. Dessutom har man även förskola och skola.

Till centrala Jönköping tar man sig med bil på ca 30 minuter. Bekvämt pendlingsavstånd.

Mer om mäklarna