Stora Lundby, Gråbo

Kälkvägen 2

REDO™
  • 8 rum
  • 152 kvm
  • Villa

Familjevänlig enplansvilla om hela 152 kvadratmeter

Här presenterar vi med glädje en fantastisk enplansvilla på Kälkvägen 2 - ett hem som utstrålar en inbjudande atmosfär med generösa ytor, elegant design med fräscha ytskikt och neutrala färgtoner. Ett hem som erbjuder optimal komfort och praktisk planlösning för en harmonisk vardag. Den generösa boytan välkomnar dig med ljusa och öppna utrymmen, perfekta för familjeaktiviteter och umgänge. Här finner du en genomtänkt planlösning med omsorgsfullt utformade rum, inklusive ett rymligt vardagsrum, välutrustat kök och bekväma sovrum.

Det rymliga vardagsrummet erbjuder flexibla möbleringsmöjligheter och skapar en härlig stämning för avkoppling framför den mysig och värmande braskaminen. Vidare finns flera bekväma sovrum som ger privatliv åt hela familjen. De välplanerade utrymmena ger möjlighet till både avkoppling och lek. Två badrum förhöjer bekvämligheten i vardagen.

Utomhus möts du av en trivsam trädgård med en välskött gräsmatta som är perfekt för lek och aktiviteter samtidigt som den omgivande skogen skapar en naturlig och fridfull atmosfär. Här har du möjlighet att ha avkopplande grillkvällar under soliga dagar. Denna enplansvilla är idealisk för den växande familjen som söker en bekväm och modern livsstil. Ett perfekt hem där varje kvadratmeter är optimerad för att möta familjens behov.

Huset ligger också i ett oerhört eftertraktat område som lokalbefolkningen ömt kallar för "lingon och blåbär". Här kan ni njuta av en avskild tillvaro omgiven av en fantastisk natur, som inbjuder till en mängd fritidsaktiviteter. Samtidigt har ni bekvämt gångavstånd till Gråbo centrum och en snabb bilresa till Göteborg. Närheten till mataffärer, restauranger, gym, skolor, förskolor och smidiga kommunikationer gör verkligen vardagen enklare och mer bekväm. Kälkvägen 2 är det optimala valet för familjer som ställer höga krav på sin boendemiljö.

Missa inte chansen att uppleva det bästa av enplansboende i denna fantastiska villa. Kontakta mig gärna för mer information!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Stora Lundby, Gråbo

Kälkvägen 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.