Frustuna, Gnesta

Skillingagatan 90

REDO™
  • 4 rum
  • 92 kvm
  • Villa

Välkommen till din framtida drömvilla på Skillingagatan 90

Inte nog med den rymliga tomten på 1638kvm den har även en generösa byggrätt om 200 kvadratmeter vilket innebär att du har 108 kvadratmeter outnyttjad potential att förvandla denna villa till ditt ultimata drömhem.
Centralt belägen i Gnesta har man även närhet till både skola och kommunikation.

Välkommen till din framtida drömvilla! Denna fantastiska familjevilla erbjuder det bästa av både stil och komfort. Med en yta på 92+87 kvadratmeter har denna hemtrevliga bostad genomgått en totalrenovering under de senaste 3 åren, vilket garanterar att varje detalj är nyligen uppgraderad och i toppskick.
Belägen på en rymlig tomt om hela 1638 kvadratmeter, ger denna fastighet gott om utrymme för familjeaktiviteter och utomhusliv.
Med 92 kvadratmeter på övervåningen och ytterligare 87 kvadratmeter på bottenvåningen, finns gott om plats för hela familjen att trivas och växa. De välplanerade sovrummen erbjuder en privat och avkopplande miljö, medan de fullt utrustade badrummen ger en touch av lyx och bekvämlighet.
Utomhusområdet är lika imponerande som interiören, med en stor trädgård som erbjuder en mängd möjligheter för utomhuslek och avkoppling. Med gott om utrymme för trädgårdsarbete, lek och underhållning är detta det perfekta stället för familjer som älskar att spendera tid utomhus.
Med en restid på 35 min med regionaltåg och 60 min med pendeltåg till Stockholm är detta hus även perfekt för pendlaren!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Frustuna, Gnesta

Skillingagatan 90

  • Säljarens bild
    Säljarens bild
  • Säljarens bild
    Säljarens bild
  • Säljarens bild
    Säljarens bild

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.