Gropvik, Glanshammar

Danielsvägen 3

REDO™
  • 3,5 rum
  • 87 kvm
  • Villa
Högstbjudande 1 695 000 kr

Charmig villa i hjärtat av Gropvik

Missa inte chansen att äga stamfastigheten i hjärtat av Gropvik!
Denna underbara villa från 1939 har allt du kan önska dig och mer. Belägen i ett lugnt och naturnära område, är detta ditt drömhem med stor potential för både familjeliv, hobbys och annan verksamhet.

Med genomgående charmiga trägolv, pärlspont i köket och nyinstallerad kamin som både sprider värme och mysfaktor i hemmet. Inredningen ger dig en varm och inbjudande atmosfär. Köket är fullt utrustat för att göra din vardag enkel och bekväm. Här finns även en eldningsbar värmande vedspis.
Surfa, streama och arbeta hemifrån utan problem med den snabba fiberuppkopplingen. Håll värmen och sänk dina energikostnader med den nya bergvärmeanläggningen. Ingen oro för vattenbrist tack vare den djupborrade brunnen. Minireningsverk, Biokube med infiltrationsbädd är en effektiv avloppslösning för hushåll som både är hållbart, miljövänligt och enkelt att underhålla. Bäst i test i Länsstyrelsernas utvärdering.
Både bergvärmeanläggning, djupborrad brunn och avlopp är från 2021.

Till fastigheten hör även en avstyckad tomt till. Byggnaden är belägen på Gropvik 3:15 som täcker en yta på 1 670 kvadratmeter. Den andra fastigheten Gropvik 3:76, i direkt anslutning till stamfastigheten är obebyggd och omfattar 1 496 kvadratmeter ? en möjlighet att bygga nytt, kanske odla i större skala eller sälja av.

På den stora, grusade uppfarten är en elbilsladdare installerad. En perfekt lösning för de miljömedvetna och elbilsägaren. Upplev blomsterprakten under sommarhalvåret med blommande syrener och pioner och naturens skönhet i din egen trädgård med stora lekytor för barnen som kan leka fritt och säkert i trädgården samtidigt som du kan slappna av och njuta av solnedgången på det stenlagda soldäcket i västerläge.

Omringad av skog och med Halvarbodasjön inom gångavstånd har du alla möjligheter att utforska det vackra landskapet precis utanför din dörr. Med sjön så nära har du tillgång till avkopplande stunder vid vattnet. Bad, fiske, utomhusmåltid vid grillplatsen eller bara njut av sjöns lugn. Denna fastighet är en sällsynt möjlighet att bo i harmoni med naturen, samtidigt som du har alla moderna bekvämligheter inom räckhåll. Cykelavstånd till kommunens badplats vid Tjugestasjön samt Humlehagens populära sommar-evenemang.
På tomtägarföreningens allmänning finns en gemensamhetslokal, lekplats och boulebanor. Föreningen har även en bryggflotte samt en eka. Fyra gånger om året har tomtägarföreningen arbetsdagar.

Bilresvägen från fastigheterna erbjuder närhet till mycket. Det tar knappt 15 minuter med bil till ICA-butiken i Glanshammar, cirka 25 minuter in till norra delen av Örebro, och knappt 40 minuter till Kumla och Arboga. Arbetspendla året om är inga problem då snöröjningen sköts bra.
Detta gör platsen lockande för dig som letar efter en balans mellan lugn landsbygd och tillgänglighet till större städer. Ta steget och upptäck det bästa av två världar - anmäl ditt intresse idag och upplev denna enastående möjlighet att bo mitt i naturens skönhet! Denna villa har allt du behöver för att skapa en drömlivsstil i ett fantastiskt område.

Kontakta ansvarig mäklare Lucía Torres Wanberg med din intresseanmälan.
0766771862 alt. lucia.torreswanberg@skandiamaklarna.se

Välkommen hem.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gropvik, Glanshammar

Danielsvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.