Glanshammar, Glanshammar

Krogesta 529

Såld
  • 5 rum
  • 127 kvm
  • Villa

Upptäck idyllen i Krogesta, en perfekt plats för familjen att kalla hem!

Välkomna till denna familjeidyll i mysiga Krogesta strax utanför Glanshammar!

Naturskönt beläget finner du denna charmiga enplansvilla. Bostaden har en genomtänkt planlösning i ett plan med stora sällskapsytor samt generöst tilltagna rum som ger dig och din familj gott om utrymme att leva och trivas på.

Här kommer du bo på 127 rymliga kvm fördelat på hela 6 rum varav 4 av dessa är sovrum. Du välkomnas in i bostaden av en rymlig hall med god plats för klädförvaring. I anslutning till hallen finner du det fräscha badrummet med wc, dusch och kommod samt en separat tvättstuga med goda arbetsytor. Vidare in i bostaden finner du fyra sovrum vars väggar är målade i harmoniska och rofyllda färger. Från det ena sovrummet öppnar sig dörren till baksidan, där en fridfull och avskild plats väntar på dig för avkoppling. Samtliga rum har bra med förvaringslösningar i form av platsbyggda garderober.
Köket är ljust och modernt och har all maskinell utrustning man kan önska. Köket som är hjärtat i hemmet är vackert sammanflätat med vardagsrummet vilket skapar en bra sällskapsyta för familj och vänner. Utemiljön är helt underbar med en generös och väl tilltagen tomt om 2949 kvm som omfattar rymliga utomhusytor, lekstuga och sandlåda. Här är naturens skönhet och lugn en del av vardagen, idealisk plats för avkoppling, lek och umgänge med nära och kära.

Huset har genomgått omfattande renoveringar sedan 2015, vilket resulterat i en modern och inbjudande bostad. Vidare får du som köpare mervärde i form utav ett rymligt garage samt tryggt uppvärmningssystem i form av luftvatten som bidrar till låg uppvärmningskostnad.

Här bor du i ett trivsamt kvarter omgiven av naturens skönhet, samtidigt som du har närhet till bekvämligheter och centrala Örebro (ca 20 min). Med ca 5 min in till centrala Glanshammar finner du ICA Nära Glansen, pizzerior, gym, frisör, idrottsplats samt skola och förskola. Dessutom är det optimalt läge för dig som pendlar med snabb anslutning med bil till E18.

Här är det bara att flytta in och njuta av ett fantastiskt hem. Krogesta 529 har mycket att erbjuda, varmt välkommen på visning så berättar Emma mer!
Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Emma Nordin på 070 - 240 54 94 alt. emma.nordin@skandiamaklarna.se för mer information.

Mer om mäklarna