Södra Bomhus, Gävle

Vikingavägen 202

REDO™
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 1 895 000 kr

Hemtrevligt gavelradhus i barnvänligt område!

Varmt välkomna till detta gavelradhus i Södra Bomhus!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende med plats för hela familjen och bara att flytta in och trivas. Entréplan erbjuder rymlig hall med plats för klädavhängning, stort kök med plats för matgrupp, rymligt vardagsrum med plats för soff-, och matgrupp samt utgång till uteplats i form av inglasad altan och altan. På entréplan finns även stort sovrum och helkaklat badrum/tvättstuga. Övre plan erbjuder två sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med badkar. Tomten är lättskött men endast altanytor. Till radhuset finns även förråd och bilplats i form av garage i länga och p-platser!

Driftskostnaderna hålls låga i och med att de boende har en samfällighet som hanterar värme, vatten, garage i länga och sophämtning. Samfällighetsavgiften är ca 2 230 kr/månad. Utöver denna så är det endast försäkring och hushållsel du måste betala som boende.

Området är lugnt och bebott av människor i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till pensionärer och genomsyras av en mycket god gemenskap. Kort promenad till busshållplatsen där stadsbussarna avgår mot Gävle centrum flera gånger i timmen Det är även nära till matbutik, skola och förskola, natursköna områden samt slalom/pulka-backe.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Bomhus, Gävle

Vikingavägen 202

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.