Södra Åbyggeby, Gävle

Övre Sälängsvägen 4B

REDO™ Besiktigad
  • 5 rum
  • 119 kvm
  • Villa
Högstbjudande 2 195 000 kr

Villa med dubbelgarage- trivsamt och lantligt läge i Södra Åbyggeby

Välkommen till denna villa med lantligt läge i Södra Åbyggeby! Här erbjuds 1 1/2-plan med möjlighet att sätta din egen prägel. Huset har ett entréplan med praktisk planlösning bestående av en välkomnande hall, tvättstuga, badrum, sovrum och rymliga och sociala ytor med ett stort vardagsrum och en inglasad uteplats i söderläge. Vardagsrummet på entréplanet har även en härlig eldstad för mysig stämning och uppvärmning. Övre plan rymmer två sovrum, klädkammare , badrum och bastu.

På fastigheten finns ett dubbelgarage och på tomten finns flera förråd för extra förvaring. Även ett "skoterförråd" och ett utrymme att använda som gästhus finns.

Lugnt och lantligt läge i Södra Åbyggeby med närhet till vacker natur, Testeboån med badplats och fint fiskevatten. Närhet till busshållplats med trafik till Centrala Gävle (ca 8 km) och omtyckta Åbyggeby skola. För den aktive finns bland annat kanotpaddling och möjlighet till långfärdsskridskoåkning i idylliska Oslättfors. Åbyggeby byaförening anordnar härliga event efter säsong såsom julmarknad, midsommarfirande och bastukvällar.

Välkommen på visning!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Södra Åbyggeby, Gävle

Övre Sälängsvägen 4B

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.