Sätra, Gävle

Skogvaktarvägen 19

Såld
  • 4 rum
  • 102 kvm
  • Villa

välskött enplansvilla med källare - friköpt tomt med fint läge i attraktiva Pingeltorp

Välkommen till denna rymliga villa på Skogvaktarvägen 19! Entréplanet har en öppen och social planlösning med fint kök, rymligt vardagsrum, tre sovrum och ett helkaklat badrum. Från hall/vardagsrum finns utgång till en stor trätrall med sol större delen av dagen. Källarplanet är rymligt och ger plats för allrum med kamin, sovrum och hobbyrum. Det finns ett helkaklat badrum, tvättstuga, flera förrådsutrymmen och ingång som leder upp i garaget. På husets framsida och entré finns en stenlagd uppfart och ett vidbyggt garage.

Välskött trädgård med flera perennrabatter, odlingsbäddar och ett växthus med sittplats och trivsam yta för växter. På husets baksida finns ett förråd samt ett stort soldäck och altan under tak. Uppvärmning via fjärrvärme och fiber finns indraget.

I området finns allt för ett trevligt boende med bla. härlig natur, lekplatser, skola, förskola och mataffär. Närhet till goda busskommunikationer och fina cykelvägar för smidig resa till Gävle Centrum. För den aktiva är det kort väg till Gävles sportcentrum, Gavlehov och flera trevliga löpspår sommartid och skidspår vintertid.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna