Höjersdal, Gävle

Stubbrättsvägen 23

Såld
  • 4 rum
  • 125 + 167 kvm
  • Villa

Friköpt villa i Höjersdal - Hörntomt med baksida mot allmänning!

Varmt välkomna till denna friköpta villa i Höjersdal med plats för hela familjen!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende och bara att flytta in och trivas! Entréplan med hall i etage och gott om plats för klädavhängning. Stort vardagsrum med plats för flertalet möblemang efter behov, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster och utgång till husets inglasade altan mot baksidan med fritt läge mot allmänning. Allrummet innehar även en braskamin samt öppen planlösning mot kök. Köket i äldre standard, men välvårdat skick, har gott om förvaring och goda arbetsytor. Här finns även plats för matgrupp. Övrigt på entréplan finns tre sovrum och en klädkammare. Ett av sovrummen har gott om garderober, altanutgång till husets baksida och egen ingång till det helkaklade badrummet med dusch och wc.

Källarplanet, helt nyrenoverat från 2021 och framåt, innehar stort allrum uppdelad i två delar där ena delen har öppen spis. Här finns också extra sovrum, badrum med dusch, bastu och wc, separat tvättstuga, goda förvaringsytor och uppgång till husets vidbyggda garage!

På den rymliga hörntomten finns goda gräsytor som direkt angränsar till allmänning för minimal insyn och möjlighet att nyttja större ytor än vad tomten erbjuder. På framsidan finns även plats för en bil i carport framför garage.

Obs. egenritad planritning (ej skalenlig), avvikelser kan förekomma!

Huset ligger i ett lugnt och trevligt område i barnvänliga Höjersdal. I Höjersdal finns allt för ett trevligt boende med närhet till matbutiker, skolor, natur, kommunikationer, restauranger och mycket mer!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna