Hemlingby, Gävle

Lövens tä 21

Såld
  • 6 rum
  • 165 + 41 kvm
  • Villa

välskött villa på hörntomt i populära hemlingby

Välkommen till denna välskötta 1 1/2-plansvilla i populära Hemlingby! Huset erbjuder165 kvm boyta med en välkomnande hall, toalett, tvättstuga, rymligt vardagsrum, kök och tre sovrum. Övre plan har byggts om och renoverats från 2015 och har ett stort allrum som enkelt kan delas av för extra sovrum. Vidare finns ett större sovrum med garderober, ett badrum med dusch och förberedd plats för badkar. På övre plan finns också bra plats för förvaring genom en stor klädkammare och kattvindsutrymmet. På husets entré finns en trivsam inglasad uteplats.

Huset har ett toppenläge med en stor hörntomt om 1 643 kvadratmeter som erbjuder fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter. Här finns ett dubbelgarage med smörjgrop , matkällare och förrådsutrymme. På tomten finns också ett gästhus med ett rum med köksdel och toalett med dusch. Intill gästhuset finns en gemensam tvättstuga. Perfekt extrabostad, om inte som gästhus för uthyrning, näringsverksamhet, eller tonårsrum.

Här bor du med närhet till all nödvändig service, kommunikationer och med fina promenad- och cykelstråk till Centrum. Det absolut bästa med att bo här i Hemlingby är närheten till naturen och Gävles i särklass finaste och största rekreationsområde med löpspår, mountainbikeleder, skidspår, skidbacke, skridskobana, utomhusgym, café och restaurang m.fl.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna