Gävle Heliga Trefaldighet, Gävle

Sollidenvägen 3

REDO™
  • 7 rum
  • 176 kvm
  • Villa
Högstbjudande 8 250 000 kr

Nybyggt hus om 176 kvm med tillhörande dubbelgarage och havsutsikt!

Varmt välkomna till detta fantastiska hus om 176 kvm boarea fördelat på två plan.
Här möts du av en rymlig och välkomnande hall som vidare tar dig in i den stora matplatsen som är i modern och öppen planlösning mellan kök/matdel och vardagsrum. Köket erbjuder bra förvaring, bra arbetsytor, en köksö som gör det till ett naturligt ställe att samlas vid, vid de sociala sammankomstera. Vardagsrummet har ryggåstak vilket ger en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Förutom detta så erbjuder vardagsrummet även kamin och en härlig utsikt mot havet. I övrigt erbjuder entréplan vattenburen golvvärme, tre rymliga sovrum, ett stort badrum, klädkammare och tvättstuga med grovingång.
På nybyggda övervåningen finner du ett stort allrum, klädkammare, två sovrum och ett stort badrum. På övervåningen finns möjlighet att bygga en lägenhet och installera ett kök då vatten, avlopp samt el är framdraget.

Garaget är på ca 150 kvm fördelat på två plan. Högra garaget har avlång brunn för isiga/snöiga bilar under vintertid. Vänstra garaget på ca 50 kvadrat är isolerat förutom innertaket. Vänstra garaget har en trappa till övervåningen som har en förberedd mellanvägg för bygga en lägenhet med stort fönster i söderläge med havsutsikt. För övrigt har man dragit vatten, nätverkskabel, tv-kabel samt förberett för luftvärmepump samt laddning av elbil i garaget.

Kommunen har förberett för ny väg framför fastigheten som skall byggas 2024.

Norrlandet erbjuder allt du behöver för ett liv i harmoni. Här har du naturen och havet lättillgängligt.
Norrlandet har en fantastisk kustled som sträcker sig från Engeltofta till Utvalnäs och erbjuder flertalet badplatser, bla. Brädviken, Böna Sand och Engesberg med restaurang och minigolf. Njut av atmosfären vid båthamnen, sommarrestaurangen vid Huseliiharen, Bönans bärs och bubbel och Böna café, alla inom gångavstånd.
Vill du avnjuta en härlig skogspromenad eller löpning i naturen har du härliga stråk genom skogen.
Ca 10 minuter från bostaden har du Gävle golfklubb som förutom fantastiska banor erbjuder otrolig mat. Här finner du även Ica supermarket strömsbro, folktandvård och blomsterhandel.

Detta är en kommande försäljning! Önskas mer info får ni kontakta ansvarig fastighetsmäklare.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Gävle Heliga Trefaldighet, Gävle

Sollidenvägen 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.