Bomhus, Gävle

Lillmyravägen 149

Såld
  • 5 rum
  • 129 kvm
  • Villa

Friköpt radhus i fantastiskt söderläge!

Du välkomnas till en rymlig hall med gott om plats för ytterkläder och förvaring som övergår till det stora köket med stora och sociala umgängesytor. Köket erbjuder även bra arbetsytor och en härlig öppen planlösning mot vardagsrummet.
Via vardagsrummet nås bostadens baksida i härligt söderläge som erbjuder en härlig altan med infälld belysning innan du kliver ut på gräsmattan. På entréplanet finns också ett stort sovrum och ett helkaklat badrum med badkar.
Det övre planet har 3 sovrum, en rymlig hall med inbyggd förvaring, luckan upp till vinden och ett helkaklat badrum med dusch.
På källarplan finner du tvättstuga som även har en dusch och bastu, ett stort sovrum med ett "förrum" med platsbyggt skrivbord och ett stort rum som idag används som kontor/gym men kan även nyttjas som sovrum.

Sammanfattningsvis har vi ett fantastiskt friköpt radhus med ett av områdets bästa lägen utan insyn. Två uteplatser som gör att ni får sol från morgon till kväll. Baksidan vetter ut mot grönområde och framsidan ut mot områdets lekpark.
Som bostaden nyttjas idag så erbjuder bostaden 5 sovrum och ett kontor/gym.

Trivsamt och barnvänligt område i Södra Bomhus med närhet till skola och förskolor, goda bussförbindelser och närhet till matbutik och trevliga Bomhusbacken.

Mer om mäklarna