Bomhus, Gävle

Domarringen 3

Såld
  • 5 rum
  • 125 kvm
  • Villa

Kedjehus med garage i Södra Bomhus!

Varmt välkomna till detta kedjehus i Södra Bomhus!

Här erbjuds allt för ett trevligt boende med plats för hela familjen. Entréplan erbjuder rymlig hall med plats för klädavhängning, stort kök med plats för stor matgrupp, rymligt vardagsrum med plats för soff-, och matgrupp och utgång till husets altan på baksidan. Till sist finns även ett mindre sovrum, wc och tvättstuga med groventré. Övre plan erbjuder tre sovrum, klädkammare och badrum med dusch. Tomten är på sommaren väldigt insynsskyddad, lättskött och erbjuder plommonträd, krusbär och ett växthus.. Till huset finns även enkelgarage med förråds-del och övrigt plats för flertalet bilar på uppfart!

Här har vi sammanfattningsvis ett mycket trevlig hus i äldre men välbevarat skick som kan bli riktigt bra med enkla medel.

Området är lugnt och bebott av människor i blandade åldrar, allt från barnfamiljer till pensionärer och genomsyras enligt säljaren av en mycket god gemenskap. Kort promenad till busshållplatsen där stadsbussarna avgår mot Gävle centrum var 15:e minut på vardagar. Det är även nära till matbutik, skola och förskola och natursköna områden.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna